Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μέγαρα: Έφυγε για Αγ. Δομίνικο η σύζυγος του 71χρονου που δολοφονήθηκε


Για την πατρίδα της, τον Άγιο Δομίνικο, έχει φύγει η 25χρονη σύζυγος του 71χρονου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στη Βένιζα των Μεγάρων.

Η Αστυνομία θα δώσει σήμα στην Ιντερπόλ για την αναζήτηση της νεαρής γυναίκας.


Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο αδερφός του θύματος, που έψαχνε τον 71χρονο από την περασμένη Τετάρτη όταν του τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε, αποφάσισε να πάει στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Δεν φανταζόταν όμως τι επρόκειτο να αντικρίσει.
ΦΩΤΟ NEWSITΦΩΤΟ NEWSIT
Ο αδερφός του θύματος έφτασε στη μονοκατοικία, όπου έμενε ο 71χρονος συνταξιούχος του Εμπορικού Ναυτικού με τη σύζυγό του, και βρήκε την εξώπορτα ανοιχτή και ελαφρώς παραβιασμένη.
ΦΩΤΟ NEWSITΦΩΤΟ NEWSIT
Μέσα στο σπίτι, βρήκε τον αδερφό του νεκρό. Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν δέσει τα χέρια πίσω από την πλάτη με μια ζώνη. Του είχαν επιτεθεί με μαχαίρι. Το θύμα βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος, ενώ είχε και μώλωπες στο σώμα του, σημάδι πως τον βασάνισαν πριν τον σκοτώσουν.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 71χρονου ήταν η ληστεία.
“Το θύμα είχε πέσει θύμα κλοπής” αποκαλύπτει γείτονας
Περισσότερα από 20 χρόνια ζούσε στη Βένιζα των Μεγάρων, ο 71χρονος που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του. Όπως δήλωσε στο NewsIt γείτονας του θύματος, ο ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα κλοπής, καθώς στην περιοχή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας.

"Ένα πρωί, ένας μπήκε από την μπροστινή πόρτα και ο άλλος από πίσω. Έβαλε τις φωνές τους τους κυνήγησε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε:" Ο άνθρωπος δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Ταξίδευε, έζησε δύο ναυάγια και τελικά τον έφαγαν μέσα στο σπίτι..."



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom