Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: «Πήγα 4 φορές στον εισαγγελέα και του παρήγγειλα να πάρει από τους γονείς την επιμέλεια της Άννυ»! (βίντεο)

update (14:35):Τελικά η καταγγελία ήταν άθλια φάρσα
Παρά το γενικό ξεχαρβάλωμα κάποιες δομές λειτουργούν ακόμα!
Τι τους θέλουμε όμως τους ειδικούς αν αδιαφορούμε για τη γνώμη τους;
Πως μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο κύριος Εισαγγελέας (στο βίντεο ακούγεται τ' όνομά του) που δεν έπραξε τα δέοντα για να σωθεί ένα αγγελούδι που 'τυχε να γεννηθεί από τέρατα;
Πόσα παιδάκια δυστυχώς βρίσκονται στην ίδια θέση με την 4χρονη Αννυ;
Ζείδωρον


Η ψυχολόγος του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούσε τον παιδοκτόνο πατέρα της Άννυ αποκάλυψε σήμερα ότι είχε εισηγηθεί στον εισαγγελέα να βγάλει απόφαση, με την οποία η Άννυ θα μεγάλωνε με τους παππούδες της.

«Πήγα τέσσερις φορές στον εισαγγελέα και του παρήγγειλα να πάρει από τους γονείς την επιμέλεια της Άννυ», αποκάλυψε  η κυρία  Μαρία Καλογεροπούλου, ψυχίατρος στον ΟΚΑΝΑ.

Καταγγέλλει ότι είχαν ειδοποιηθεί οι αρχές εγκαίρως αλλά δεν πάρθηκε κανένα μέτρο.

«Τελευταία φορά που πήγα στον εισαγγελέα για τη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πριν από πέντε μήνες», είπε η Μαρία Καλογεροπούλου. «Τρία χρόνια παρακολουθούσα το ζευγάρι στον ΟΚΑΝΑ».

Ακούστε πως περιγράφει τη σχέση του παιδοκτόνου και της μητέρας με την Άννυ στο Mega:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χωρις κανενα ενδοιασμο κυρια ψυχιατρος σας λεω οτι φερνεται μεγαλη ευθυνη για το χαμο του παιδιου Αφου μια αφου δυο καταγγειλατε στον εισαγγελεα τον κινδυνο που διετρεχε το παιδακι κι αυτος εκωφευβε ειχατε υποχρεωση να καταγγειλεται δημοσια τον εισαγ
γελεα για την αδρανεια του Χαθηκε μια αθωα ψυχη με συνευθυνη σας
melito

Read more: Go to TOP and Bottom