Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα! - Από ζήλια τεμάχισε το 4χρονο αγγελούδι

Στον εισαγγελέα σήμερα ο πα-τέρας και η μητέρα του

- Άφωνη όλη η χώρα από τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ
- Τη σκότωσε, την τεμάχισε και την έβρασε για να εξαφανίσει τα ίχνη ο ίδιος ο πατέρας της
- Ο 27χρονος ζήλευε το παιδί γιατί η εν διαστάσει σύζυγός του το αγαπούσε περισσότερο από εκείνον!
- Φέρεται να βασάνισε φριχτά το άτυχο κοριτσάκι πριν το σκοτώσει
- Εκείνος υποστηρίζει ότι αποκοιμήθηκε μετά τη χρήση ναρκωτικών όταν ξύπνησε βρήκε το παιδί νεκρό
- Στον ανακριτή οι δυο "γονείς"



Στον ανακριτή για να λογοδοτήσει για το αποτρόπαιο έγκλημά του, τη δολοφονία του ίδιου του παιδιού του, της 4χρονης Άννυ, οδηγείται ο 27χρονος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ. 

Ο εισαγγελέας του έχει ήδη ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Έχει συλληφθεί και η 25χρονη μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία. Σήμερα θα της ασκηθούν διώξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει προσθεσμία για να απολογηθεί.

Το έγκλημά του 27χρονου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, όλους όσους είχαν συγκινηθεί από την υπόθεση της εξαφάνισης του παιδιού, ενός γλυκύτατου και χαμογελαστού παιδιού. Ενός παιδιού που δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του εξαιτίας της ζήλιας που ένιωθε εκείνος για τη μητέρα του κοριτσιού.
Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - FacebookΗ αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook

Αυτό ήταν το κίνητρο που, σύμφωνα με την αστυνομία, όπλισε ο χέρι του 27χρονου όχι μόνο να σκοτώσει το ίδιο το σπλάχνο του, αλλά να το τεμαχίσει, να το βράσει και μετά, μαζί με φαγητό, να πετάξει τα κομμάτια του στα σκουπίδια και στην τουαλέτα. Ήθελε να εξαφανίσει κάθε ίχνος. Χωρίς πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα. Όλα υπολογισμένα μέχρι τέλους. 

Ακόμη και η παρωδία με τα δάκρυα και τις φωνές στα κανάλια για την "εξαφάνιση" του παιδιού και τις εκκλήσεις για τον εντοπισμός της μέσω του Amber Alert, κι αυτά μια καλοστημένη "κωμωδία" φαίνεται πως ήταν. 

Ζήλευε το παιδί γιατί μητέρα το αγαπούσε περισσότερο από αυτόν και φοβόνταν πως κάποια στιγμή η εν διαστάσει σύζυγός του του θα έφευγε μαζί με την μικρή Άννυ για την Γερμανία και ίδιος θα έμενε χωρίς χρήματα, αφού τον ζούσε συστηματικά η σύντροφός του με έσοδα από την πορνεία. Αυτό ήταν το κίνητρο, εκτιμά η αστυνομία. 

Ο κατηγορούμενος - Πηγή φωτογραφίας: FacebookΟ κατηγορούμενος - Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Εκείνος όμως, στην ομολογία του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής αρνείται πως σκότωσε το παιδί αλλά παραδέχεται πως όταν ξύπνησε, μετά από χρήση ναρκωτικών και το βρήκε νεκρό, δίπλα του, μέσα στα αίματα, το τεμάχισε και προσπάθησε να το εξαφανίσει για να μην τον θεωρήσει η 25χρονη σύζυγός του ανίκανο και τον εγκαταλείψει οριστικά για να φύγει στη Γερμανία. 

"Δεν την σκότωσα" φέρεται να υποστήριξε. 

Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε κατά την ομολογία του, σόκαραν ακόμη και τους αστυνομικούς, που πολλά έχουν δει κι έχουν ακούσει εδώ και χρόνια. Περιγράφουν τον τρόπο θανάτου του κοριτσιού ως αποκρουστικό. 

Η εξιχνίαση


Η αρχή έγινε πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από ένα παραλήρημα που είχε στην Ασφάλεια ο 27χρονος τοξικομανής και δυστυχώς βιολογικός πατέρας της Άννυς, οποίος μετά από την πίεση που του είχε ασκηθεί από τους Αστυνομικούς, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: “...εσείς σε λίγο θα μου πείτε πως σκότωσα το παιδί μου, το έκοψα κομμάτια και το πέταξα στην λεκάνη”.

Η φράση αυτή οδήγησε τους Αστυνομικούς να πραγματοποιήσουν ενδελεχή έρευνα στο σπίτι του στην Μιχ. Βόδα, με τους ειδικούς των εργαστηρίων, προκειμένου να εντοπίσουν κηλίδες αίματος.

 
Η αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - FacebookΗ αδικοχαμένη Άννυ - Πηγή φωτό - Facebook

Αρχικά με την χρήση ειδικών υγρών κατάφεραν να εντοπίσουν δυο ύποπτα δείγματα και μάλιστα στην τουαλέτα του υπόγειου διαμερίσματος. Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ πήραν δείγμα DNA από τα ρουχαλάκια του 4χρονου παιδιού και μόλις το βράδυ τις Κυριακής άρχισαν να καταλαβαίνουν πως ίσως βρίσκονται μπροστά σε ένα φριχτό έγκλημα. Το ένα από τα δείγματα, εί γενετικό υλικό του παιδιού. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μια μικρή κηλίδα αίματος, η οποία θα μπορούσε να προέρχεται ακόμα και από ένα επιπόλαιο και αβλαβές οικιακό τραύμα στο παιδί. Τα πράγματα όμως δεν ήταν έτσι.

Νωρίτερα, την Παρασκευή, κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχε ταξιδέψει μέχρι και την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου εντόπισαν μαζί με Βούλγαρους συναδέλφους τους έναν φίλο του δράστη, επίσης τοξικομανή, οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα.


Πρόκειται για τον άνθρωπο που φιλοξένησε το ζευγάρι, όταν αυτό κατέφυγε στην Βουλγαρία, μέχρι η μητέρα της Άννυς να αλλάξει άποψη και να επιστρέψει στην Ελλάδα με σκοπό να... αναζητήσει το παιδί της. Η κατάθεσή του ξετύλιξε το κουβάρι της εξιχνίασης μιας από τις πλέον αποτρόπαιες δολοφονίες που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom