Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Απαγχονίστηκε 47χρονος στο Μαζαράκι Ηλείας


Πιθανότατα λόγοι υγείας ήταν η αιτία που οδήγησε στην αυτοκτονία, έναν 47χρονο υπήκοο Αλβανίας στο χωριό Μαζαράκι της Ηλείας, το απόγευμα της Τετάρτης. 

Τίποτα στη συμπεριφορά του αυτόχειρα δεν φανέρωνε πως θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα και μέχρι την τελευταία στιγμή φαινόταν στην οικογένειά του φυσιολογικός χωρίς κάτι να προδίδει την πράξη που είχε το μυαλό του.

Ο 47χρονος διατηρούσε μια αποθήκη και έναν κήπο με κηπευτικά σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι του στο Μαζαράκι. Την αποθήκη την είχε παραχωρήσει γείτονας του για να τον βοηθήσει.

Μέχρι τις εφτά το απόγευμα ήταν μαζί με τη σύζυγό του στο χώρο για διάφορες εργασίες. Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα του πήρε το δρόμο για το σπίτι και εκείνος αποκρίθηκε πως θα επιστρέψει σπίτι σε λίγο.

Λίγο πριν τις 7,30 η σύζυγός του επέστρεψε στην αποθήκη για να πάρει καλαμπόκι για τις κότες, όταν αντίκρισε τον 47χρονο κρεμασμένο από δοκάρι της στέγης σε πολύ μικρή απόσταση από το έδαφος.

Σαστισμένη η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και γρήγορα οι κάτοικοι του μικρού χωριού συγκεντρώθηκαν να δουν τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία με αστυνομικούς του Α.Τ. Αμαλιάδας, καθώς επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος με τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας Γιώργο Αλεξόπουλο, όπου μετά από αυτοψία στο χώρο, απέκλεισαν και την εγκληματική ενέργεια.

Ο 47χρονος ήταν πατέρας δύο κοριτσιών. Η μεγαλύτερη έχει παντρευτεί και του χάρισε δύο εγγονάκια, ενώ η μικρότερη ηλικίας 16 χρονών είναι μαθήτρια του λυκείου.

http://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom