Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ένας 4χρονος κι ένας 16χρονος θύματα της βεντέτας στην Αγία Βαρβάρα - Παραδόθηκε ο 20χρονος δράστης (βίντεο)


Σοκ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκάλεσε η διακομιδή ενός τετράχρονου αγοριού που τραυματίσθηκε εσκεμμένα από ενήλικους, εξαιτίας της βεντέτας στην Αγία Βαρβάρα. 

Το παιδί επέβαινε στο ΙΧ του πατέρα του, όταν μέλη της αντίπαλης
οικογένειας το εμβόλισαν με μικρό φορτηγό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά το αγοράκι, ενώ οι δράστες κατέβηκαν από το φορτηγό και ξυλοκόπησαν τον αιμόφυρτο πατέρα του. Το 4χρονο νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί σημειώνουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι στα θερά κρίσιμη.

Κι ένας 16χρονος στους τραυματίες

Ένα ακόμα ανήλικο παιδί, τραυματίσθηκε από πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Αργά το απόγευμα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ, ενώ άλλες δύο γυναίκες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες.

Παραδόθηκε ο 20χρονος

Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ο 20χρονος ρομά που παρέσυρε σκόπιμα δύο άλλους ρομά μετά από έντονο διαπληκτισμό στην Αγία Βαρβάρα και καταζητείτο για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στην περιοχή ξέσπασε βεντέτα ενώ συγγενείς και φίλοι του θύματος απειλούσαν με αυτοδικία και είχαν δώσει τελεσίγραφο στον νεαρό να παραδοθεί.

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ



http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom