Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Τουρνουά μπάσκετ «3on3» από τον Ηλυσιακό


Τα τουρνουά «STR33T» basketball επιστρέφουν μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση και θα δώσουν το παρόν το φετινό καλοκαίρι!

Ο Ηλυσιακός Α.Ο. διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ «3on3» το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου στα γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων των Ιλισίων,οδός Ταξίλου 42, Ζωγράφου,το σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου σε συνεργασία με το STR33T.gr!


Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά ηλικίας από 10 έως 18 ετών, και ενήλικες που θα χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Τα φετινά τουρνουά θα συνδέονται μεταξύ τους, με τους νικητές να κερδίζουν τη συμμετοχή τους στα επόμενα,αλλά και πολλά πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών.

Στη διάρκεια του τουρνουά του Ηλυσιακού θα πραγματοποιηθούν πολλά happening όπως διαγωνισμοί τριπόντων, αγώνες επίδειξης κλπ παρουσία διάσημων αθλητών και προπονητών του μπάσκετ, ενώ οι νικητές κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν πλούσια δώρα!

Δημιουργήστε τις ομάδες σας και δηλώστε τώρα συμμετοχή στο τουρνουά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.str33t.gr ή τις αιτήσεις που θα βρείτε στο γήπεδο των Ιλισίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom