Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, μ' έναν μόνο Ελληνα στη σύνθεσή του,νίκησε 3-1 την Ξάνθη!


Κυπελλούχος Ελλάδας 2015 και νταμπλούχος φυσικά,αφού πριν από λίγες μέρες στέφθηκε και  πρωταθλητής ο Ολυμπιακός που νίκησε 3-1 τη SKODA Ξάνθη στην πρώτη εμφανισή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Αυτό ήταν το 27ο Κύπελλο στην ιστορία του Ολυμπιακού,ο οποίος απόψε κατέβημε με μόνο Ελληνα τον Σιόβα στην αρχική ενδεκάδα του!

Καλύτερη η Ξάνθη στο πρώτο μέρος, με μια εικόνα που πιθανόν δεν περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της. Ωστόσο, το ένα και μοναδικό λάθος που έγινε στην άμυνα της, της στοίχισε το γκολ στο χειρότερο δυνατό σημείο (καθυστερήσεις πρώτου μέρους) κι έτσι ο Ολυμπιακός πήγε, με το γκολ του Χάρα,1-0 μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο...

Στο δεύτερο μέρος η Ξανθιώτες δεν είχαν το ίδιο καλή απόδοση,ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα κι έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο 46´ ο Μπέρτος κάνει τραγικό λάθος, επιχειρώντας να γυρίσει τη μπάλα με το στήθος στον Κυριακίδη. Κάνει κακή επαφή με τη μπάλα όμως και ο Χάρα λέει "ευχαριστώ" και σκοράρει απέναντι στον Κυριακίδη 1-0.

Στο 63´ έγινε το 2-0 για τον Ολυμπιακό με γκολ ποίημα του Τσόρι Ντομίνγκεζ,ο οποίος πέρασε δύο παίκτες από έξω αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε καταπληκτικά στην απέναντι γωνία του Κυριακίδη.

Στο 80' το 3-0 από τον Φορτούνη,που εκτέλεσε μαεστρικά φάουλ από 25 μέτρα, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος, δεν πρόλαβε ο Κυριακίδης και.. γκολ.

Στο 87´ ο Καπετάνος μείωσε σε 3-1,όταν εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Λουσέρο από αριστερά, και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο.

Στις καθυστερήσεις απεβλήθη ο Μποτία,ο οποίος τράβηξε τον Βασιλακάκη εκτός περιοχής και αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας(84' Κασάμι), Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Φουστέρ(65' Φορτούνης), Τσόρι(78' Μήτρογλου), Χάρα

SKODA Ξάνθη: Κυριακίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Μπέρτος(78' Μπαξεβανίδης), Γουάλας, Ομπόντο(79' Βάλντερ), Παπαστεριανός(66' Καπετάνος), Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom