Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Γιος του διοικητή του ΕΛΠΙΣ ο 26χρονος που αυτοκτόνησε χτες στο Μετρό - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του

Δύσκολες ώρες για τον διοικητή του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ.

Ο 26χρονος που έπεσε χθες στο μετρό της Ακρόπολης ήταν γιος του και εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει την συμφορά που βρήκε την οικογένειά του!

Μέσα από τη σελίδα του στο facebook, ο διοικητής του ΕΛΠΙΣ αποχαιρετά το γιο του που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα και ραγίζει καρδιές!

Δείτε τι έγραψε:

"Ησουν δυνατος, εξυπνος, ξεροκεφαλος, και ησουν ο γιος που αγαπουσα πολυ. Πριν φυγω, χθες το πρωι σε αγκαλιασα, σε φιλησα και σου ειπα πως σε αγαπαω παρα πολυ... Δεν απαντησες,,, αλλα μετα απο λιγο πηγες για το μεγαλο ταξιδι... Πως μας αφησες ετσι με τοση αγαπη στην καρδια για σενα. Που μπορουμε να τη δωσουμε? μαλλον πουθενα γιατι ανηκει μονο σε σενα και μας παρασερνει σε αγνωστες ατραπους, σε αγνωστα μονοπατια και σ" ενα αγνωστο αυριο... Αντιο αγαπημενε μου. Σιγουρα θα ξανασυναντηθουμε... μονο που δεν ξερουμε το ποτε.."
...............

"Και εσεις, κυβερνωντες, πρωην και νυν, αναλογιστειτε το μεριδιο ευθυνης που εχετε. Μας τα πηρατε ολα, μας εγκαταλειψατε μεσα στο σκοταδι... Εκει ακριβως που ο γιος μου μη βρισκοντας διεξοδο επελεξε το μονοπατι το μακρυ και το μοναχικο, με μας που τον αγαπαμε να τον αναζητουμε απεγνωσμενα..."
======================

Αυτές τις ώρες τα λόγια είναι πολύ φτωχά...
Μόνο συλλυπητήρια και κουράγιο στο διαδικτυακό μας φίλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom