Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει την Κυβέρνηση: "Απάτη" το... μπαλκόνι του Βαρουφάκη

"Λαβράκι",νααα με το συμπάθειο,σήμερα από την Espresso που ξεσκεπάζει ένα ακόμα σκάνδαλο μεγατόνων της αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου!
Ο Γιάνης μας δούλεψε κανονικά... φωτογραφήθηκε στο μπαλκόνι της πεθεράς του!!!

Δεν έφταναν η θύελλα των αντιδράσεων και τα ποικίλα σχόλια που ξεσήκωσε η φωτογράφιση του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, και της συζύγου του, Δανάης Στράτου, με θέα την Ακρόπολη, στο διάσημο «Paris Match», τώρα αποκαλύπτεται ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, σύμφωνα με την Espresso.

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε… άλλο μπαλκόνι και συγκεκριμένα σε
αυτό των πεθερικών του υπουργού Οικονομικών, αφού το διάσημο ζευγάρι κατοικούσε στον πρώτο όροφο του αρχοντικού που όμως έχει θέα προς τον Παρθενώνα!

Σύμφωνα με κατοίκους της οδού Χατζηχρήστου στην περιοχή Μακρυγιάννη, ολόκληρο το αρχοντικό που έχει θέα προς τον Ιερό Βράχο και το Μουσείο της Ακρόπολης ανήκει στη μητέρα της Δανάης Στράτου. Η γνωστή γλύπτρια, Ελένη Πόταγα- Στράτου, εξακολουθεί να κατοικεί στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου μαζί με τον σύζυγό της, Φαίδωνα Στράτου.

Στο τετραώροφο οίκημα, εκτός από τον υπουργό και τη σύζυγό του (έμεναν στον πρώτο όροφο έως την Κυριακή 29 Μαρτίου, οπότε μετακόμισαν σε μεγαλύτερο διαμέρισμα στην πλατεία Μαβίλη), κατοικεί άλλη μία από τις τρεις κόρες της οικογένειας. Άλλο ένα διαμέρισμα στην πίσω πλευρά του κτιρίου φέρεται ότι ήταν προς ενοικίαση και αυτή τη στιγμή κατοικείται από ένα νεαρό ζευγάρι.

Από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έμενε το υπουργικό ζεύγος, η θέα προς την Ακρόπολη είναι περιορισμένη! Το μικρό μπαλκόνι επί της οδού Χατζηχρήστου βλέπει ελάχιστα στον Ιερό Βράχο, αφού έχει μπροστά του την πίσω πλευρά του Μουσείου της Ακρόπολης! Αυτό αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο γαλλικό περιοδικό, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να παίζει πιάνο μπροστά στην ξύλινη μπαλκονόπορτα.

Αυτό σημαίνει, ουσιαστικά, πως το υπουργικό ζευγάρι σήκωσε στο πόδι το κτίσμα για τις φωτογραφικές πόζες του και έφτασε στο σημείο να… δανειστεί τους χώρους άλλου ορόφου για χάρη της φωτογράφισης, προκειμένου ο φωτογράφος του «Paris Match» να εξασφαλίσει τις τέλειες εικόνες.

Ειδικότερα, αφού έγινε μια μίνι ξενάγηση σε όλους τους χώρους του αρχοντικού, αποφασίστηκε η εξωτερική φωτογράφιση του ζευγαριού να γίνει στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, όπου τίποτα δεν περιορίζει τη θέα προς την Ακρόπολη.

Έτσι, το πλήθος των εσωτερικών φωτογραφιών πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά η εξωτερική φωτογράφιση όπου πόζαραν με φόντο τον Ιερό Βράχο έγινε στο σπίτι των πεθερικών του Γιάνη Βαρουφάκη!

Διαβάστε τη συνταρακτική αποκάλυψη από τις σελίδες της Espresso

4 σχόλια:

Kostas είπε...

Ολη μερα καθε μερα ασχολουμαστε με τον Βαρουφακη..

Ανώνυμος είπε...

Λεω,πως πραγματι,τον βαρεθηκα τον Γιανη με ενα "ν",και τωρα ,ειναι ακομα πιο ασχημα τα πραγματα!Δηλαδη,δεν του εκανε η "εικονα του",εκει που ζει πραγματικα,ηθελε και γκλαμουρια! Και τα βρηκε ολα αυτα,το συγκεκριμενο περιοδικο;Εε,να μας ζησουν οι εξεταστικες επιτροπες της αληθειας,και ειναι εγγυηση,για την αλλαγη,και την ηθικη της νεας κυβερνησης,και.....και....και μεταξυ μας! Ανθρωποι,που δεν μπορουν να κανουν καλα,την γυναικα τους,την πεθερα τους,την γειτονια τους,και παρασυρονται απο αλλους,και αλλες καταστασεις...τι σκ...θελουν και μπλεκονται με ζορικα κολπα και υπουργιλικια; Θα μου πειτε...λαικιζω!!Μα να τις παρω και σοβαρα αυτες τις καταστασεις...δικη μου ηλιθιοτητα,θα ειναι!!

Ανώνυμος είπε...

Oπου κι αν φωτογραφιζονταν αυτοι κι οποιοδηποτε κι αν ηταν το φοντο ειδικα τετοιων "αστερων" της κυβερνητικης "αριστερας" ό λαος αποκαμωμενος απο τα τοσα βασανα του σαν μαυρους βρυκολακες της κολασης του Δαντη θα τους εβλεπε Η φωτογραφια θα ειχε απολυτη καλιτεχνικη επιτυχια και προφητικη απεικονιση αν το φοντο παριστανε το ΔΙΗΝΕΚΕΣ που ο Βαρου
φακης υποσχεθηκε στην κυρια Λαγκαρντ οτι θα πληρω
νουμε τους μαφιοζους του ΔΝΤ για το απεχθες χρεος που αυτος και η κυβερνηση του απεδεχθηκαν melito

ΑΔΗΣ ο φασισταράς είπε...

1 ευρώ κοστίζει για να αγοράσεις την Espresso, ή
η Espresso σου δίνει 1 ευρώ για να την διαβασεις?

Read more: Go to TOP and Bottom