Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Οδική Ασφάλεια για μας τα Παιδιά..! - Το παιδί είναι παιδί! ΔΕΝ είναι κινούμενος στόχος!

Ξέρουμε ότι περπατάτε γιατί είναι πιο υγιεινό, αλλά...

Δράσεις για την Οδική Ασφάλεια και Προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές.

Το παιδί είναι παιδί! ΔΕΝ είναι κινούμενος στόχος!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη Σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής των Σωματείων Εκπαιδευτών Αττικής (ΣΕΣΕΟΑ) που πραγματοποιήθηκε στην Υπηρεσία Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα σωματεία εκπαιδευτών της Αττικής, όπως επίσης και αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Αττικής.

Η αισιοδοξία και τα χαμόγελα περίσσεψαν μετά το τέλος της συνάντησης, στην οποία αποφασίστηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων, κατά την διάρκεια της Τρίτης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, από τις 4 έως τις 10 Μαΐου 2015, η οποία θα εστιάσει στο θέμα Παιδί και Οδική Ασφάλεια. Στόχος του προγράμματος είναι στο να συμβάλει στον στόχο, να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παιδικές ζωές και να ενισχυθεί η ασφαλής μετακίνηση των παιδιών.

Σχηματίστηκαν ομάδες δράσεις ανά περιφερειακή ενότητα, και καθορίστηκε ένα πρώτο πλάνο εκπαιδεύσεων και παρεμβάσεων, των Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής, προσαρμοσμένο στις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες.

Οι ιδέες και οι δράσεις που θα αποφασίζονται θα επικοινωνούνται με όλα τα μέσα, στους ενδιαφερόμενους φορείς, στους συναδέλφους στους φίλους και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου

Σ.Ε.Σ.Ε.Ο.Α.
Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Εκπαιδευτών Αττικής
site: http://seseoa.blogspot.gr/    |   e-mail: seseoda@gmail.com
Τel.: +30 2107751706

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom