Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αποστολή “χακί κατσίκι” για "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες" από τον Καμμένο! - Πως μπήκε ο Στάλιν στην αφίσα για το γλέντι στο Γουδή


Πάσχα στο Γουδή με "χακί αρνιά και κατσίκια" από το ΥΠΕΘΑ για "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"

Πάσχα στο Γουδή με 2000 αρνιά στη σούβλα ετοιμάζει το ΥΠΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος προωθεί την πρόσκληση μέσω twitter.

Στόχος του ΥΠΕΘΑ να κάνουν Πάσχα οι οικογένειες που δεν έχουν ούτε φέτος τη δυνάτοτητα να βάλουν αρνί στο τραπέζι τους. Και γενικώς δεν έχουν καθόλου την δυνατότητα να βάζουν κρέας στο οικογενειακό τους τραπέζι όλο το χρόνο.

Και όσο κι αν φαίνεται απίστευτο στα υψηλά κλιμάκια του ΓΕΕΘΑ και των άλλων Γενικών Επιτελείων ανάμεσα σ΄ αυτές τις “κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες” περιλαμβάνονται τα τελευταία χρόνια πάρα πολλοί στρατιωτικοί. Και γίνονται όλο και περισσότεροι.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον παράδοξο , όσοι δεν προσπάθησαν αρκετά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να αποφευχθεί ή να απαλυνθεί έστω η οικονομική και κοινωνική απαξίωση των στρατιωτικών να προσκαλούν τώρα σε πασχαλινό τραπέζι για “ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες”.



Πως μπήκε ο Στάλιν στην αφίσα


Ποιοι θα περάσουν “μαύρο Πάσχα”; Οι στρατιωτικοί που οι άδειές τους ανακλήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν στην αποστολή “χακί κατσίκι”! Δηλαδή στο πασχαλινό γλέντι που οργανώνει το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ στο Γουδή.

Τα κατσίκια δεν θα ψηθούν μόνα τους και η εξυπηρέτηση τουλάχιστον 3000 πολιτών που αναμένονται να πάνε στο Γουδή χρειάζεται μια στοιχειώδη οργάνωση. Και όταν χρειαζόμαστε οργάνωση σ΄ αυτό το κράτος πάντα στις ΕΔ καταλήγουμε. Και τώρα μιλάμε και για δικό τους “γλέντι”. Απ΄ ότι μαθαίνουμε οι ανακλήσεις αδειών πέφτουν βροχή!

Αυτοί που σίγουρα χάνουν το Πάσχα και το οικογενειακό τους τραπέζι είναι οι μουσικοί από τις μπάντες των ΕΔ οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται θα δουλεύουν υπερωρίες για πολύ καιρό.

Όσοι πάντως ειδοποιήθηκαν ότι οι άδειες τους για το Πάσχα ανακλήθηκαν ,δεν το …γλεντούν καθόλου. Και φαίνεται ότι πάνω στα νεύρα και στη στεναχώρια τους “ευθύνονται” και για την παραλλαγή της αφίσας -πρόσκλησης του ΥΠΕΘΑ, στην οποία έβαλαν “πρωταγωνιστή” τον “πατερούλη” Στάλιν. ‘Εχουν χιούμορ κι ας έχασαν την άδεια.

http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom