Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ: Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι

Πολύ φασαρία για το τίποτα;

- Κοντά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη
- Οι Αρχές παρακολουθούσαν από χθες συγκεκριμένο πρόσωπο που φέρεται να τη βοήθησε να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο και έχει σχέση με την περιοχή του Χαϊδαρίου
- Αυτήν την ώρα οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα

Μία ημέρα μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο,
η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι κοντά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Χαϊδάρι.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Γιάννης Ραγκούσης στο NewsΙt, ο ίδιος δέχθηκε τηλεφώνημα στο γραφείο του από κάποιον που την είδε στην εκκλησία και του μετέφερε ότι θέλει να παραδοθεί. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, και αυτήν την ώρα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μεταφέρεται στο Α. Τ. της περιοχής.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι στις 14.45 άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τους είπε: “Στα σκαλάκια της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι κάθεται μία γυναίκα μάλλον αμνήμων, η οποία μοιάζει με τη Βίκυ Σταμάτη”.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα περιπολικά και ειδοποιήθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί με τον Φραγκίσκο Ραγκούση.

Ο αδερφός της, Παναγιώτης Σταμάτης, ενημερώθηκε από το NewsIt για την εξέλιξη και όπως είπε χαρακτηριστικά: “Μακάρι αυτό να είναι αλήθεια... Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη".

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές παρακολουθούσαν από χθες συγκεκριμένο πρόσωπο που φέρεται να βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και έχει σχέση με την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Η Βίκυ Σταμάτη,σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και εξουθενωμένη,παραμένει από την ώρα που  εντοπίστηκε, λίγο πριν τις 15:00 μέχρι και αυτή την ώρα 16:05, στο παγκάκι έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας, στο Χαϊδάρι.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, οι αστυνομικοί περιμένουν να φτάσει στο σημείο ο προϊστάμενος της  εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ώστε να αναγνωρίσει και τυπικά ότι πρόκειται για την Βίκυ Σταμάτη, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να πει στους αστυνομικούς σε ποιο σημείο θα μεταφερθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom