Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Δραπέτευσε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο (βίντεο)

Βρήκαν γράμμα στο δωμάτιο της Σταμάτη
“Κάποιος βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη” - Καταγγελία σοκ
Κούγιας: Δεν μου είπε ότι θα αποδράσει, μου είπε κάτι χειρότερο

Όπως μετέδωσαν από νωρίς το πρωί τα εθνικά μας κανάλια Mega και ΑΝΤ1, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν.

Οι άνθρωποι του Δρομοκαΐτειου βρήκαν το λουκέτο σπασμένο και την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και εικάζουν ότι από εκεί κατάφερε να φύγει η Βίκυ Σταμάτη.


Βρήκαν γράμμα στο δωμάτιο της Σταμάτη

Ένα γράμμα αφημένο στο κελί της Βίκυς Σταμάτη βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο γράμμα που άφησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».

Οι αρχές, έχουν επικοινωνήσει και με τον αδερφό της, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Η νέα απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης φαίνεται πως οδήγησε τη Βίκυ Σταμάτη στην απόφαση να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη το τελευταίο διάστημα με ψυχολογικά προβλήματα.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ώστε να μπορεί να είναι κοντά στον ανήλικο γιο της.

Η απόδρασή της αποκαλύφθηκε περίπου στις 06:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο φρουρός μπήκε στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη δεν βρισκόταν στο δωμάτιό της. Το περίπεργο είναι πως το δωμάτιο στο οποίο διέμενε η κα Σταμάτη φυλασσόταν από φρουρούς των φυλακών Κορυδαλλού και το οποίο είχε μπαλκονόπορτα κλεισμένη με λουκέτο!

Όμως το πρωί, η μπαλκονόπορτα βρέθηκε ανοιχτή, το λουκέτο σπασμένο και η Βίκυ Σταμάτη εξαφανισμένη. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως απέδρασε κάποια στιγμή μετά τη 01:30 όταν έγινε ο τελευταίος έλεγχος και στις 05:00, μια ώρα πριν τον πρώτο έλεγχο της ημέρας.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση και η Βίκυ Σταμάτη αναζητείται. Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, μέσω της πρωινής εκπομπής του Mega απηύθυνε έκκληση στην κα Σταμάτη να γυρίσει. Το ίδιο έκανε και ο έτερος δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος αποκάλυψε και το περιεχόμενο της τελευταίας συνομιλίας που είχε με την Βίκυ Σταμάτη στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης, μετά την απόρριψη από το δικαστήριο της νέας αίτησης αποφυλάκισης.

"Εγώ δεν θα πεθάνω στο Δρομοκαΐτειο τρελή κι εγκαταλελειμμένη. Εγώ θα πάω στο παιδί μου. Σας γράφω ένα γράμμα, θα το βρείτε", είπε στον κ. Ραγκούση όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του Mega, εκφράζοντας φόβους πως δεν αποκλείεται να κάνει κακό στη ζωή της.

Όπως τόνισε του έκανε εντύπωση η ηρεμία της όταν συζήτησαν πως και αυτή τη φορά η αίτησή της για αποφυλάκιση είχε απορριφθεί. Άλλε φορές, είπε ο κ. Ραγκούσης, εκνευριζόταν. Παράλληλα, απηύθυνε κι εκείνος έκκληση στην πελάτισσά του να επιστρέψει γιατί "αυτός που τη χρειάζεται είναι το παιδί της. Πρέπει να παραδοθεί για να είναι πραγματικά κοντά στο παιδί της".

“Κάποιος βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη” - Καταγγελία σοκ



Σοβαρές υπόνοιες ότι είχε βοήθεια κατά την απόδρασή της η Βίκυ Σταμάτη άφησε ο πρόεδρος του Δρομοκαϊτειου. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν σε θέση να το κάνει μόνη της, είπε ο κύριος Πρώιος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής του ιδρύματος υπήρχε φρουρά και μάλιστα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και όχι απλά από προσωπικό του Δρομοκαϊτειου στο δωμάτιο της Βίκυς Σταμάτη.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ιδρύματος άφησε σαφείς υπόνοιες για το τι μπορεί να έχει συμβεί.

Το πιθανότερο είναι πως υπήρξε σχέδιο απόδρασης αλλά και βοήθεια από κάποιο πρόσωπο είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Maga ο Ισίδωρος Πρώιος πρόεδρος Δρομοκαϊτειου.

Το δωμάτιο, όπως και όλο το υπόλοιπο τμήμα του ιδρύματος είναι ισόγειο, είπε ο διοικητής. Η μπαλκονόπορτα είχε λουκέτο το οποίο παραβιάστηκε.

Ίσως κάτι έγινε κατά την αλλαγή βάρδιας του προσωπικού ασφαλείας είπε ο διοικητής του ιδρύματος, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν σε θέση η Βίκυ Σταμάτη να δράσει μόνη της.

Ο διοικητής υπογράμμισε πως δεν θέλει να κατηγορήσει κανέναν ωστόσο πρέπει να εξεταστεί κάθε πιθανότητα.

Κούγιας: Δεν μου είπε ότι θα αποδράσει, μου είπε κάτι χειρότερο

Ο νομικός εκπρόσωπος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι στην επικοινωνία που είχε χθες με τον ίδιο, του είπε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Μίλησα μαζί της χθες, αμέσως μετά την απόρριψη της αίτησης, είπε κάτι χειρότερο, δεν είπε ότι θα αποδράσει», είπε στο Mega ο Αλέξης Κούγιας με τον Δημήτρη Καμπουράκη να τον ρωτά: «Είπε ότι θα αυτοκτονήσει;»

«Αυτό ακριβώς», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Αυτό που γίνεται με την κ. Σταμάτη είναι πρωτοφανές. Χωρίς να δικαιολογώ την ενέργειά της, αυτό που έχει γίνει με την κ. Σταμάτη για τέτοιο έγκλημα η οποία είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και όλοι είναι ελεύθεροι, είναι πρωτοφανές. Πρέπει να επιστρέψει αμέσως».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom