Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Φωτορεπορτάζ από τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι


Κορυφώθηκαν σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι οι γιορτές για την 189η επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων με τη δοξολογία και την πομπή στον Κήπο των Ηρώων,παρουσία και του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας,Προκόπη Παυλόπουλου,όπου ακολούθησαν:

• Τρισάγιο στους Αθάνατους Νεκρούς.
• Κατάθεση στεφάνου στον Τύμβο των Ηρώων από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
• Πανηγυρικός από τον Εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης.
• Το Μοιρολόι «Να ζει το Μεσολόγγι».

Μεγάλη συμμετοχή και σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης, ολοκληρώθηκαν στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, οι εορτασμοί για την 189η επέτειο Εξόδου των Ηρώων.Φέτος στην πομπή συμμετείχαν 5.000 άτομα, 170 σύλλογοι και 21 φιλαρμονικές. Επίσης, παρήλασε και Άγημα Ευζώνων..

Υπό την δυνατή βρχοή, στους εορτασμούς παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο ο Υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόδρος ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης,ο βουλευτης Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς και πολλοί άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή παρέλαση :
vaion_kiriaki_onairnewsvaion_kiriaki_onairnews1vaion_kiriaki_onairnews2
vaion_kiriaki_onairnews3vaion_kiriaki_onairnews4vaion_kiriaki_onairnews5vaion_kiriaki_onairnews6vaion_kiriaki_onairnews7vaion_kiriaki_onairnews8vaion_kiriaki_onairnews9vaion_kiriaki_onairnews10vaion_kiriaki_onairnews11vaion_kiriaki_onairnews12vaion_kiriaki_onairnews13vaion_kiriaki_onairnews14vaion_kiriaki_onairnews15vaion_kiriaki_onairnews16vaion_kiriaki_onairnews17vaion_kiriaki_onairnews18vaion_kiriaki_onairnews19vaion_kiriaki_onairnews20vaion_kiriaki_onairnews21vaion_kiriaki_onairnews22vaion_kiriaki_onairnews23vaion_kiriaki_onairnews24vaion_kiriaki_onairnews25vaion_kiriaki_onairnews26vaion_kiriaki_onairnews27

vaion_kiriaki_onairnews28vaion_kiriaki_onairnews29

http://www.onairnews.gr/

Κι άλλες φωτο από το ionian tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom