Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συλλήψεις τρομοκρατών στο Παγκράτι

Ενας Τούρκος κι ένας Γερμανός στη φάκα της Αντιτρομοκρατική

Με ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για τρομοκρατία διώκονταν οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στο Παγκράτι, μετά από έγγραφο που έστειλαν οι γερμανικές αρχές στην Αντιτρομοκρατική.

Όπως ανακοινώθηκε από την ελληνική αστυνομία, στο πλαίσιο
της συνεργασίας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) με την αντίστοιχη Υπηρεσία της Γερμανίας, συνελήφθησαν στην περιοχή του Παγκρατίου στις 15 και 18-04-2015 αντίστοιχα, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα, υπήκοος Γερμανίας, ηλικίας 47 ετών και υπήκοος Τουρκίας, ηλικίας 56 ετών.

Σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης των Γαλλικών και Γερμανικών Αρχών και σε βάρος του δεύτερου Ευρωπαϊκό Ένταλμα των Γερμανικών Αρχών, για τρομοκρατία.

Ο υπήκοος Γερμανίας, κατόπιν παραγγελίας του αρμόδιου Εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης έως την έκδοσή του στην Γερμανία, ενώ ο υπήκοος Τουρκίας θα οδηγηθεί αύριο (19-04-2015) στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γερμανικές αρχές έστειλαν έγγραφο αναζήτησης στην Αντιτρομοκρατική, ωστόσο δεν τους έχουν ενημερώσει ακριβώς για ποιες υποθέσεις καταζητούνται στην Γερμανία.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται για υποθέσεις του Ισλαμικού Κράτους και μάλλον έχουμε να κάνουμε με υποθέσεις της λεγόμενης αριστερής εξτρεμιστικής τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom