Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΤΩΡΑ: Καταδίωξη αυτοκινήτου στην Ελεούσα Ιωαννίνων

Σε εξέλιξη καταδίωξη του οχήματος που εμβόλισε δύο αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ. - Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εξελίσσονται αυτή την ώρα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, επτά (7) χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς οι αστυνομικοί πραγματοποιούν την καταδίωξη ενός οχήματος που θεωρήθηκε ύποπτο και επιχειρήθηκε να ακινητοποιηθεί.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του όχι μόνο δε σταμάτησε,
αλλά ανέπτυξε ταχύτητα!Ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή του Γαρδικίου,της Νέας Ζωής και πάλι στην Ελεούσα,όπου ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου μάρκας NISSAN,αντικρίζοντας ένα ακόμη μπλόκο της αστυνομίας,ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε δύο οχήματα της ΕΛ.ΑΣ!!!!

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας!Πριν από λίγα λεπτά, τα άτομα που επέβαιναν στο μπλε NISSAN, το εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο γήπεδο της Ελεούσας-μιας και είχε χάσει τον ένα τροχό του- και διασχίζοντας την Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, χάθηκαν στα στενά του οικισμού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ένας από τους καταδιωκόμενους κρατούσε ένα μεγάλο σάκο και τον εντόπισαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ..Τον συνέλαβαν σε ένα παλαιό πτηνοτροφείο,αλλά δεν έχει πλέον μαζί του τον σάκο!

Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους, τα στενά, τις αυλές, τις αποθήκες και τις αγροικίες της Ελεούσας, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι συνεργοί του,αλλά και να εντοπιστεί ο σάκος...

http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom