Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Παιδάκι τραυματίστηκε σε ολοκαίνουργια Παιδική Χαρά

Υπ' όψην ότι από πέρσι τον Ιούνη οι περισσότερες Παιδικές Χαρές της χώρας είναι κλειστές με υπουργική απόφαση,αφού οι Δήμοι αδυνατούν να τις ανακατασκευάσουν

Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε το απογευματινό παιχνίδι, σε παιδική χαρά στο πάρκο Κουραμπά, στα Γιάννενα, για ένα παιδάκι και την οικογένειά του.

Το παιχνίδι σε μία από τις ολοκαίνουριες τσουλήθρες, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Σε ένα σημείο της τσουλήθρας, υπήρχε μία εγκοπή. Εκεί πιάστηκε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι κόπηκε ο αντίχειράς του.
Στο πάρκο επικράτησαν σκηνές πανικού, ενώ έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εκκένωσαν τον χώρο προκειμένου να ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκκένωση του πάρκου έγινε με απόλυτη τάξη και με τους αστυνομικούς να εισπράττουν τα εύσημα από τους παριστάμενους για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν.

Το έργο ανάπλασης στο Πάρκο Κουραμπά, εκτελέστηκε μέσω του ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 500 χιλιάδων ευρώ περίπου.

Θεωρείται από τα πιο σύγχρονα της πόλης και είναι το μοναδικό στο κέντρο των Ιωαννίνων το οποίο καθημερινά συγκεντρώνει πλήθος μικρών παιδιών.

epiruspost.gr


Διαβάστε σχετικά:
Οι Παιδικές Χαρές του Δήμου Ζωγράφου και το γελοίον του πράγματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom