Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αύριο στο Καραϊσκάκη Βετεράνοι Ολυμπιακού - ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. αγωνίζονται για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»


Ένα φιλικό παιχνίδι, για καλό σκοπό, διοργανώνεται αύριο Μεγάλη Δευτέρα. Αντίπαλοι στο γήπεδο αλλά σύμμαχοι για τον καλό σκοπό θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών με την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού.


Τα έσοδα θα διατεθούν στα παιδάκια της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο αγώνας θα γίνει στις 6 Απριλίου 2015, στις 17:00, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η Κιβωτός του Κόσμου
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ και τον Ολυμπιακό και όλους τους ποδοσφαιριστές για τη στήριξη τους με τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα Βετεράνοι Ολυμπιακού - ΣΤΑΣΥ ΑΕ για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Επίσης, όλο το φίλαθλο κόσμο που θα συνεισφέρει έναν οβολό υπέρ ημών.

Η Κιβωτός του Κόσμου στα 17 χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει πρωτοποριακές δράσεις κι έχει ανακουφίσει σημαντικά εμπερίστατο πληθυσμό, μητέρες και παιδιά που χρειάζονται άμεσα βοήθεια.
400 παιδιά συμμετέχουν στα προγράμματα μας καλύπτοντας βασικές βιοτικές ανάγκες των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους (σίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, εκπαίδευση, ψυχολογική στήριξη, επαγγελματική επιμόρφωση).

100 παιδιά φιλοξενούνται στα 5 σπίτια φιλοξενίας σε Ακαδημία Πλάτωνος, Πειραιά, Ήπειρο, Χίο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας .

Επιπλέον, 100 οικογένειες μετέχουν στο πρόγραμμα "Στέγη για τη μητέρα και το παιδί", όπου ενισχύονται μηνιαίως, πληρώνοντας 100 μισθώματα μικρών κατοικιών και μηνιαία οικονομικά επιδόματα (ενοικίου & λογαριασμών) και έτερες 200 οικογένειες στηρίζονται μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, «θερμό» ευχαριστώ από καρδιάς από εμένα και όλα τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου σε Αθήνα, Πωγωνιανή Ηπείρου και Χίο.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η αγάπη, η ευαισθησία και η συμπαράσταση του κόσμου μας χαροποιεί, μας συγκινεί ιδιαιτέρως και φυσικά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο, αλλά θεάρεστο έργο μας.

π. Αντώνιος Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom