Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αιτ/νίας Γ. Βλάχος,δεν το κουνάει ο Κυριακόπουλος γιατί έχει έργο να... ολοκληρώσει!


Σε αντίθεση με τον διοικητή  Γ.Βλάχο που υπέβαλλε παραίτηση ο αναπληρωτής διοικητής Γ.Κυριακόπουλος αρνείται να εγκαταλείψει την θέση του.

Ακόμη και την ημέρα της παραίτησής του από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ο Γιώργος Βλάχος προκαλεί αντιδράσεις…

Ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κατήγγειλε «νέα απόφαση μετακίνησης συναδέλφου προς το Νοσοκομείο Αγρινίου υπογεγραμμένη από τον υπό παραίτηση διοικητή κο Βλάχο , με αρ. πρ. Γ.Δ.359/30-04-2015 και μάλιστα δυο ημέρες μετά την επίσκεψη του διοικητή της Υ.ΠΕ στο Νομό και την κατάθεση από εμάς της δραματικής κατάστασης που βιώνουμε». «Έλεος πια. Δεν ντρέπεται κανένας…» αναφέρουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Ο Βλάχος πάντως σήμερα υπέβαλλε την παραίτηση του στον υπουργό Υγείας Π.Κουρουμπλή.

Αντιθέτως ο αναπληρωτής διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας και αρμόδιος για τα θέματα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Γιώργος Κυριακόπουλος δεν προτίθεται να παραιτηθεί, επιβεβαιώνοντας με τη στάση του πλέον τις σχετικές πληροφορίες που διακινούνταν το τελευταίο διάστημα.

Θέλει να ολοκληρώσει το έργο του, υποστηρίζει ο Γ.Κυριακόπουλος όταν ερωτάται σχετικά δικαιολογώντας την μη υποβολή παραίτησης αρνούμενος δηλαδή επί της ουσίας να ανταποκριθεί στο αίτημα του (συγχωριανού του μάλιστα ) υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η στάση Κυριακόπουλου αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ,του οποίου η Νομαρχιακή Επιτροπή πρόσφατα τον επέκρινε δημοσίως ενόσω παράλληλα φουντώνει η ονοματολογία για τον νέο διοικητή με πολλά ονόματα στελεχών του κόμματος να διακινούνται …

http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom