Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πάει να γίνει έθιμο στο ΣΥΡΙΖΑ,κάθε μέρα και μια π@π@ρ@@ - Χρυσόγονος:Πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα αν...

Μα καλέ μου άνθρωπε,κύριε Χρυσόγονε,μόλις προχτές σας έδωσε την εντολή ο λαός και περίπου σας είπε ό,τι λες και συ: "κόψτε το λαιμό σας να καλυτερέψει η ζωή μας εντός της Ευρωπαικής Ενωσης"!
Να είστε σίγουρος πως αν ήθελε έξοδο θα πήγαινε ένα βήμα "αριστερότερα'!
Ζείδωρον

Για πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, σε περίπτωση που η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι καλύτερη από όσα προβλέπονταν στο περίφημο "email Χαρδούβελη", πυροδοτώντας νέους "πονοκεφάλους" στο κυβερνητικό επιτελείο.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν έχει λάβει εντολή για να ακολουθήσει μία τακτική α λα... "e-mail Χαρδούβελη".

"Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι πηγαίνουμε στον λαό", τόνισε ο κ. Χρυσόγονος, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε: "Έχουμε λαϊκή εντολή για να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν το φέρουμε πηγαίνουμε στη Βουλή. Αν δεν το φέρουμε θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή".

"Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά» συμπλήρωσε ακόμη ο Κώστας Χρυσόγονος για να καταλήξει:"Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom