Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Καταιγιστικές εξελίξεις για την ξαφάνιση της 4χρονης

Τι ερευνά η αστυνομία για την μικρή Άννυ

Φύλλο και φτερό έκανε η αστυνομία το σπίτι του 70χρονου στην Ομόνοια που φιλοξενούσε την μικρή Άννυ και την μητέρα της. Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση της 4χρονης. Ερευνάται ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι καταθέσεις των γονιών αλλάζουν διαρκώς με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν οδηγήσει πουθενά και πλέον οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν για το χειρότερο. 

Ήδη ειδικό κλιμάκιο ερεύνησε το σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ για ίχνη αίματος του μικρού κοριτσιού ενώ εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι του 70χρονου στην Ομόνοια.
Ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή και τα δύο σπίτια καθώς στην περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ακόμη και αν ο χώρος έχει καθαριστεί υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστούν ίχνη αίματος.

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι ειδικοί της αστυνομίας εντόπισαν στο σπίτι του πατέρα της μικρής που εξαφανίστηκε ίχνη από σωματικό υγρό, ωστόσο δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Έτσι θα γίνει έρευνα τώρα σε σχέση με το dna της μικρής.

Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα από 3 μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ που αποτελούνται από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, τη Διεύθυνση Ανηλίκων και την Σήμανση. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom