Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Θρίλερ στην Κοζάνη με τον θάνατο 47χρονου αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας

1,5 ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

Σοκ προκαλεί ήδη στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης η είδηση για τον τραγικό θάνατο αστυνομικού, εν ώρα υπηρεσίας, ο οποίος υπέστη ανακοπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν προσπάθησε να επέμβει σε κεντρικό μπαρ της πόλης, προκειμένου να σταματήσει καυγά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής!

Ο άτυχος αστυνομικός, ηλικίας 47 ετών, έφτασε στο εν λόγω
«ελληνάδικο» μετά από σχετικό τηλέφωνημα για τον καυγά θαμώνων, τους οποίους φέρεται να έβγαλε έξω από τον χώρο.

Ένας εξ αυτών, σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες, αντέδρασε και κάπου εκεί ο αστυνομικός φέρεται να υπέστη ανακοπή και κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης!

Ο νεαρός έχει συλληφθεί και εξετάζεται εάν και κατά πόσο η συμπεριφορά του οδήγησε τον αστυνομικό στην ανακοπή, ενώ εξετάζεται επίσης και το εάν ο τελευταίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

1,5 ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή

Επί 1,5 ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον άτυχο αστυνομικό οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, ωστόσο η προσπάθεια ανάνηψης απέβη άκαρπη.

Μιλώντας στο kozanimedia πριν από λίγο, ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Στέλιος Λαμπρόπουλος ανέφερε πως ο εν λόγω αστυνομικός έφτασε με το ΕΚΑΒ στις 7.50 το πρωί και πως οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, στις 9.15 το πρωί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ως προς τα αίτια, ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως θα υπάρξει νεκροψία-νεκροτομή.

Ο αστυνομικός Β.Μ., που έχασε τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας είναι γεννηθείς το 1968 και πατέρας δυο παιδιών.

http://kozanimedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom