Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ονειρο ήταν και πάει η Γουατεμάλα - Οργή και θυμός στους πρωταθλητές-μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αμυδρές ελπίδες από ιδιωτική χορηγία

Όνειρο ήταν και πάει για τους πρωταθλητές-μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου η συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Γουατεμάλα. 

Το Υπουργείο Παιδείας όχι μόνο δεν άλλαξε την αποφασή του και να διαθέσει το ανάλογο χρηματικό ποσό, αλλά ούτε καν ενημέρωσε την Διεύθυνση του σχολείου.

Οι γονείς των μαθητών φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά για το θέμα...


http://www.acheloostv.gr/

Αμυδρές ελπίδες από ιδιωτική χορηγία

Σύμφωνα με το agrinionews.gr υπάρχουν ακόμα κάποιες ελπίδες καθώς ένας αγώνας δρόμου είναι σε εξέλιξη μήπως προλάβει το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου να μεταβεί στη Γουατεμάλα για το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα.

Οι μαθητές – αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας έχουν ενημερωθεί πως υπάρχουν ακόμη ελπίδες καθώς βρέθηκε ιδιώτης που χορηγεί το απαιτούμενο ποσό ώστε οι τέσσερις πρωταθλήτριες σχολικές ομάδες της χώρας (EΠΑΛ Αγρινίου και τρία ιδιωτικά κολέγια) να μεταβούν σε Γουατεμάλα και Γαλλία για τα παγκόσμια σχολικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ αντίστοιχα.

 Προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται σήμερα πολυεπίπεδες διαδικασίες ενώ το υπουργείο φέρεται να έχει αποδεχθεί τη χορηγία. Οι εξελίξεις επιτρέπουν κάποια αισιοδοξία χωρίς όμως να θεωρείται βέβαιο πως ο σκοπός τελικώς θα επιτευχθεί μιας και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς στη Γουατεμάλα την Κυριακή του Πάσχα θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Εκεί υπό κανονικές συνθήκες η Ελλάδα θα πρέπει να εκπροσωπηθεί από το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και από το Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης που κατέκτησε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των κοριτσιών.

Δείτε ΕΔΩ μεγάλο αφιέρωμα στους πρωταθλητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom