Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αλλος με τη βάρκα μας! - "Welcome to the club"» ξάδερφε του πρωθυπουργού Γεώργιε Τσίπρα!

Προφανώς τελείωσαν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Κοτζιάς υπεραμύνεται του διορισμού:"...διαθέτει παρατηρητικότητα και... κριτική σκέψη"!!!! 
Ημαρτον Παναγία μου! Ρε σεις η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια,πρέπει και να φαίνεται και σεις κάνετε ό,τι μπορείτε (λες και σας έβαλε ο διάολος να δίνετε πατήματα) για να δείχνετε το αντίθετο...
Ζείδωρον
Ακριβώς την επομένη των εκλογών(27/1/14!!!! ένα χρόνο πριν λέει το έγγραφο) και πριν ακόμα σχηματιστεί Κυβέρνηση ο διορισμός του ξάδερφου!!!!

Ο Γεώργιος Τσίπρας είναι διεθνολόγος και αρθογράφος της εφημερίδας «Αυγή»

Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου τοποθετήθηκε ο πρώτος ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.


Η απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ενώ αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια: «Διορίζεται στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών Νικόλαου Κοτζιά από 27.1.2015 ο Γεώργιος Τσίπρας του Ηρακλή, σε θέση Ειδικού Συμβούλου κατηγορίας ΠΕ με βαθμό Β και εισαγωγικό ΜΚ. Η υπηρεσία του ανωτέρω λήγει αυτοδικαίως με την καθ’οιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας του Υπουργού Εξωτερικών».

Το όνομα του κ. Γεώργιου Τσίπρα, ο οποίος είναι διεθνολόγος και αρθογράφος της εφημερίδας «Αυγή», ήταν μεταξύ και άλλων ονομάτων μετακλητών υπαλλήλων που προορίζονταν το Φεβρουάριο του 2012 για το γραφείο του αντιπορέδρου της Βουλής Αναστάσιου Κουράκη. Ωστόσο, τότε με παρέμβαση του ίδιου του κ. Αλέξη Τσίπρα είχε κοπεί.

Προφανώς τώρα δεν υπήρχε άλλος διεθνολόγος και εξ' αυτού ο διορισμός του ήταν η μόνη λύση.....,άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να 'χει σκέψη ξουράφι και.... παρατηρητικότητα...

Για μια ακόμα φορά ΕΥΓΕ παιδιά,είστε οι καλύτεροι προβοκάτορες της Κυβέρνησής σας!

Ο Κοτζιάς υπεραμύνεται το διορισμό του εξαδέρφου του πρωθυπουργού

Εξηγήσεις για το διορισμό του εξαδέρφου του πρωθυπουργού στο υπ. Εξωτερικών, δίνει ο Νίκος Κοτζιάς. Οπως τονίζει ο υπουργός: «Πόσο δημοκρατικό είναι να θεωρείται εκ των προτέρων η συγγένεια κατακριτέα;» και επισημαίνει: «Δεν διορίστηκε στο υπουργείο αλλά στο γραφείο μου»

«Τον κ. Τσίπρα τον γνώρισα ως προϊστάμενο του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο κ. Κοτζιάς και επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος ζήτησε από τον εξάδελφο του πρωθυπουργού να εργαστεί στο πολιτικό του γραφείο ως συνεργάτης.

 «Όλοι αναγνωρίζουν την υψηλή πολιτική του σκέψη» λέει στους συνομιλητές του για τον εξάδελφο του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς και προσθέτει ότι ο Γεώργιος Τσίπρας «είναι ο πιο υψηλά ειδικευμένος του κυβερνώντος κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής». «Γνωρίζω την παρατηρητικότητα και την κριτική σκέψη του γι' αυτό του είπα "welcome to the club"» λέει για τον Γεώργιο Τσίπρα ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς υπεραμυνόμενος της επιλογής του να επιλέξει ως ειδικό σύμβουλο τον εξάδελφο του πρωθυπουργού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Δημήτρη. Δεν ξέρω αν είναι λάθος, πάντως το έγγραφο αναφέρει ημερομηνία 27 Ιανουαρίου 2014.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο,δεν πρόσεξα το έτος. Είδες τι κάνει η βιασύνη για διορισμό φίλων....

Read more: Go to TOP and Bottom