Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ολόκληρη η αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς Κατρούγκαλου - Χιώτη στο στασίδι του Mega για το 12% (βίντεο)


Φωτιά  έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» για τον Γιώργο Κατρούγκαλο, σύμφωνα με το οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης λάμβανε δικηγορική προμήθεια 12% από δημοσίους υπαλλήλους για την επαναπρόσληψή τους, με τον κ. Κατρούγκαλο να ανταλλάσσει βαρείς χαρακτηρισμούς με τον συντάκτη του άρθρου, Βασίλη Χιώτη, κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega σήμερα.

Διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα του Βήματος εδώ






Ο κύριος Κατρούγκαλος αξημέρωτα στο στασίδι του Mega χαίρεται αρχικά,που συνομιλεί με τον "υβριστή του και εκτελεστή συμβολαίου διαπλοκής" εναναντίον του!!!
Στη συνέχεια η κόντρα άναψε για τα καλά...

Σχόλιο Ζείδωρον: Βρε καλέ μου άνθρωπε,κύριε Κατρούγκαλε,αντί να παίρνεις  σβάρνα τα κανάλια και να απολογείσαι... απαιτώντας μόνο συγνώνην από την εφημερίδα,γιατί δεν πας μέχρι την Ευελπίδων και να καταγγείλει ένα αυτόφωρο αδίκημα αν όντως το ΒΗΜΑ σε διαβάλλει;

Λίγο αργότερα στις 11:00 π.μ. ο κύριος υπουργός έσκασε μύτη και στον ΣΚΑΪ όπου δήλωσε:"Θα παραιτούμουν αν δεν ήταν συμβόλαιο διαπλοκής η επίθεση του συγκροτήματος ΔΟΛ εναντίον μου..."! Και μ' αυτό πιστεύει ότι απεκατέστησε την αξιοπρέπειά του....

Εμείς απλά και για πολλοστή φορά σ' ένα δίμηνο αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στους στίχους του εθνικού μας ποιητή,που γράφτηκαν σχεδόν δύο αιώνες πριν:
"Δυστυχισμένε μου λαέ,καλέ κι αγαπημένε.
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε"!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom