Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Mε προβλήματα και αποχωρήσεις μαθητών η παρέλαση του Αγρινίου λόγω της βροχής - Δεν έγινε παρέλαση στην Αμφιλοχία και τη Ναύπακτο


Οι καιρικές συνθήκες , λόγω της βροχόπτωσης, δυσχέραναν το ξεκίνημα της παρέλασης στο Αγρίνιο η οποία τελικώς άρχισε στις 11.35. Κατά τη διάρκειά της ωστόσο η ένταση της βροχής μειώθηκε και αργότερα σταμάτησε και η παρέλαση συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε σαφώς μειωμένη συγκριτικά με
το παρελθόν λόγω του καιρού και σημειωτέον πως μέχρι και λίγο πριν την καθορισμένη ώρα εκκίνησης ήταν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την πραγματοποίηση ή μη της παρέλασης.

Συζητήθηκε ακόμη και το ενδεχόμενο να παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες των σχολείων.

Αποφασίστηκε τελικώς να διεξαχθεί ωστόσο όσοι γονείς επιθυμούσαν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τα παιδιά τους για να μην παρελάσουν υπο βροχή.Κάποιοι το έπραξαν και μερικά σχολεία παρήλασαν τελικώς με μειωμένη σύνθεση.
http://www.agrinionews.gr/

Αναβλήθηκε η παρέλαση στην Αμφιλοχία
Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αμφιλοχία κορυφώθηκε με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Αλέξανδρος Κούλουρας από το Β΄ Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας, Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Η προγραμματισμένη παρέλαση αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, για την κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία, επιλέχθηκε η «εύκολη» λύση της ακύρωσης παρότι ο κόσμος συγκεντρώθηκε περιμένοντας την απόδοση τιμών στους αγωνιστές του ’21.
http://e-maistros.gr/

Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Ναύπακτο, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Θυμίζουμε ότι και την 28η Οκτωβρίου δεν πραγματοποιήθηκε, πάλι λόγω βροχής.
http://www.lepantomag.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom