Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καίγεται η Φραγκφούρτη - ΔΕΙΤΕ LIVE τα επεισόδια έξω από κτίριο της ΕΚΤ και φωτο


Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους της γερμανικής πόλης, διαδηλώνοντας κατά των ασκούμενων πολιτικών από την ΕΚΤ, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί σε όλη τη Φρανκφούρτη έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Σε πολλά σημεία της πόλης διαδηλωτές είχαν στήσει οδοφράγματα για να εμποδίσουν την προσέγγιση των οχημάτων της γερμανικής αστυνομίας, ενώ δεκάδες οχήματα, μεταξύ αυτών και πολλά περιπολικά, παραδόθηκαν στις φλόγες και πολλά καταστήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.


Ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας της Φρανκφούρτης.

Δείτε Live τα επεισόδια που συνεχίζονται

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμαρτια ξομολογημενη...δεν στεναχωριεμαι!! Ειναι τοσο μεγαλη η ζημια,και η απελπισια,που εχουν επιφερει στις ζωες των ανθρωπων,ειναι τοσο μακρυα απο την ευρωπαικη ιδεα,που πολλες φορες λεω..."μπουρλοτο και φωτια" σε ολα τα καθαρματα!!!Και οπου να'ναι,επειδη δεν θα τους φτανουν οι δυναμεις καταστολης,θα συρουν τον κοσμο σε πολεμο παλιν!!Γι'αυτο...ας την καψουν την ρημαδα την ιεραρχια τους!!

Read more: Go to TOP and Bottom