Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το "αποφασίζω και διατάσσω" της Ζωής έφερε χαμό στη Βουλή! - Δείτε Live τη συνεδρίαση

Παιδική χαρά το κοινοβούλιο,δείτε τα βίντεο!!!

Έγινε δεκτό το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση 


Το αίτημα της Χρυσής Αυγής για ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση έγινε δεκτό με τρόπο... "αποφασίζω και διατάσσω" από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας όμως σάλο στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χρυσή Αυγή κατέθεσε αίτημα για να γίνει ονομαστική
ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την Ανθρωπιστική Κρίση. Επειδή όμως δεν συγκέντρωναν τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών (15) για να στηρίξουν το αίτημά τους, αφού απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι, το αίτημα δεν μπορούσε να γίνει δεκτό.


Και εκεί το... "πήρε πάνω της" η Πρόεδρος της Βουλής. Επικαλούμενη άρθρο του Κανονισμού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι με απόφαση της Προέδρου της Βουλής θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία!

Η απόφασή της προκάλεσε φωνές, αντιδράσεις και έναν γενικότερο χαμό στην αίθουσα της Ολομέλειας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για δέκα λεπτά!

Στη συνέχεια απέσυρε την πρόταση της υπό τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της ολομέλειας.



Τελικά,όπως αναμένονταν γύρω στις 14:40 έγινε δεκτό το νομοσχέδιο

Ενώ κόντρα ξέσπασε στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος την κατηγόρησε ότι «ευτελίζετε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε επανάληψη της ψηφοφορίας!

Δείτε Live τη συνεδρίαση της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom