Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

"Στρατηγέ" μου ιδού ο Στρατός σας - Μεγαλεία για την πρόεδρο της Βουλής (βίντεο)

...η οποία,κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, "έστησε" μισή ώρα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο ΥΠΕΘΑ!

Οι παλιότεροι θα 'χετε ακούσει πολλές φορές τη φράση «Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας»,που ειπώθηκε το 1945 από τον τότε πρωθυπουργό,για 22 μόνο μέρες, Παναγιώτη Κανελλόπουλο στον Αμερικανό Στρατηγό Βάν Φλιτ κατά την άφιξη του τελευταίου στο αεροδρόμιο των Αθηνών, προκειμένου να αναλάβει την αρχηγία του Ελληνικού Στρατού στον εμφύλιο πόλεμο κατά των... αθεοαναρχοκουμμουνιστοσυμμοριτών!

Μας ήρθε στο νου διαβάζοντας χθεσινό ρεπορτάζ για το δράμα που
έζησε ο ΥΠΕΘΑ,Πάνος Καμμένος,περιμένοντας την αυτού εξοχότητα πρόεδρο της Βουλής,Ζωή Κωνσταντοπούλου στο υπουργείο.

Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου , έφθασε στο ΥΠΕΘΑ και επιθεώρησε το άγημα μαζί με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο που την ανέμενε επί 28 λεπτά. Μαζί με το άγημα.

Η Πρόεδρος της Βουλής μαζί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία πήγε στην αίθουσα ΚΥΣΕΑ όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς για την κατάσταση των ΕΔ.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου στον χαιρετισμό της είπε ότι η βοήθεια που θα δώσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο έργο της επιτροπής για το χρέος που η ίδια ανακοίνωσε χθες θα είναι πολύτιμη. Και αναφέρθηκε σ΄ όλες εκείνες τις “προβληματικές” συμβάσεις του παρελθόντος.

Ο κ.Καμμένος αφού την καλοσώρισε δεσμεύτηκε ότι κάθε δύο μήνες η Πρόεδρος της Βουλής θα μπορεί να ενημερώνεται για όλα τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε από την στρατιωτική ηγεσία με επικεφαλής των Α/ΓΕΕΘΑ.



http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom