Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Δημήτρης Αντωνίου: "Κύριε Πρωθυπουργέ Παραιτηθείτε..."!

"Είναι Εθνικό σας Καθήκον και σας στηρίζουμε σε αυτό"

Κε Πρωθ/ργέ Παραιτηθείτε. Είναι Εθνικό σας Καθήκον. Και σας στηρίζουμε σε αυτό.Μετά τα όσα αποκάλυψε -αν και ήταν γνωστά - η Παναρίτη για την συμπεριφορά των κατακτητών-τροικανών σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση μιας-υποτίθεται-κυρίαρχης χώρας (βλ. video στο τέλος του κειμένου).

Κε Πρωθυπουργέ Παραιτηθείτε...είναι Εθνικό σας Καθήκον. Σε Εκλέξαμε Ηγέτη του Έθνους και κατάντησες ατιμωτικός σκλάβος κατακτητών.Καθιστάς τον Λαό συνεργό στην Εθνική σου Προδοσία.

Το Έθνος δεν χρειάζεται "καλό παιδί", ούτε "καλών προθέσεων" (όπως πράγματι είστε κι έχετε), αλλά ικανό στρατηγό και πολεμιστή. Κι αποδείχθηκες απροετοίμαστος (και γι αυτό είσαι ασυγχώρητος) κι ακατάλληλος για τον Εθνικό Πόλεμο και με "στρατηγείο" ανίκανων κι ανεπαρκών, την ατυχή εκλογή των οποίων την χρεώνεσαι επίσης εσύ.

Κι είσαι μόνος και πανικόβλητος, οδηγώντας το Έθνος και τον Λαό του σε μια ατιμωτική, σε βαθμό γελοιοποίησής του, ατίμωση και αφανισμό.

Και μην "τολμήσεις" να δραπετεύσεις ατιμωτικά με προκήρυξη δημοψηφίσματος με τον ερώτημα "νέα μέτρα ή όχι", διότι κάτω από το ερώτημα αυτό υποκρύπτεται υποχθόνια το εκβιαστικό δίλημμα στον λαό "ψήφισε ναι, διότι αλλιώς χανόμαστε", επαναλαμβάνοντας τους εκβιασμούς των προηγούμενων προδοτών.

Και το ιστορικά επαχθέστερο, αποπειράστε, με το δημοψήφισμα, να καταστήσετε τον λαό συνεργό και υπεύθυνο στην δική σου Προδοσία κι εσείς να αποποιείστε, υποκριτικά και δειλά, οποιασδήποτε ευθύνης της Προδοσίας αυτής.

Αλλά Ιστορία είναι η Αλήθεια και η Συνείδησή σας κι ο Νόμος οι αμείλικτοι κριτές σου. Μην το τολμήσετε τέτοιο δημοψήφισμα. Το μόνο δημοψήφισμα που είναι επιτρεπτό είναι "ευρώ ή όχι".

Κε Πρωθ/ργέ, είναι πλέον Εθνικό σου Καθήκον να παραιτηθείς, να προκηρύξεις εκλογές με άλλο επιτελείο (αν μπορείς να το βρείς) κι εμείς εδώ είμαστε να σε στηρίξουμε, επειδή έχεις ήθος και καλές προθέσεις.

Υπάρχουν και τιμημένες ήττες. Αυτές έμειναν κι άλλαξαν την ιστορία. Κι όχι οι ατιμασμένες ήττες (παράδοση άνευ όρων), ούτε οι "περηφανείς" νίκες επί αδυνάτων.



Δημήτρης Αντωνίου
http://zoidosia.blogspot.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:Αυτά γράφει,χωρίς φόβο και με παρρησία,ο γιατρός από τη Χαλκίδα,που είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος τόλμησε να κάνει μήνυση στους μνημονιακούς πρωθυπουργούς,υπουργούς και βουλευτές.... Και δυστυχώς όσα γράφει είναι απολύτως σωστά,δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Τώρα αν θα ωφελούσε ή όχι μια παραίτηση αυτή την ώρα είναι κομματάκι δύσκολο ν' απαντήσουμε,όμως τα στραβοπατήματα,η διγλωσσία,οι διορισμοί πρασινομπλέ σε καίριες θέσεις και οι υποχωρήσεις δεν φαίνεται να 'χουν σταματημό...

Παρεμπιπτόντως η "πράσινη" κυρία Παναρίτη δήλωσε ότι δεν καταλάβαμε καλά... αυτή μιλούσε για πριν το 2015....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω λεω,πως ειναι πολυ κοντα στην αληθεια,οι δηλωσεις του κ.Αντωνιου!! Απο την πρωτη ,κι'ολας βδομαδα,φανηκε οτι οι ανθρωποι, δεν εχουν, ουτε εμπειρια ουτε προγραμματισμο,και πιθανως ουτε αγαθες προθεσεις!! Για το τελευταιο,θα μιλησει η ιστορια αργοτερα.Για πρωτη φορα διακυβερνηση της αριστερας,δεν μπορει να εκοικιαζεις στελεχοιαπο το Πασοκ...μην τρελαθουμε ρε παιδια!Κανανε καποιες κινησεις εντυποσιασμου που ακομα και ως ετσι ηταν ρηχες και ανουσιες.Ειχαμε την εντυπωση,πως δεν πιστευαν οτι θα τις κςρδισουν τις εκλογες....τι στο διαολο...δεν διαβαζαν τις δημοσκοπησεις;; Και αστοχιες,ναι,πρεπει καποιες,να τις δικαιολογησουμε!! Μερικες αλλες ενεργιες ομως,οπως Βαρουφακης,Παναριτη,Χριστοδουλακης,Παυλοπουλος....κατι βρωμαει θα ελεγα!Και για επιστεγασμα....εχουμε και την σιωπη των υπολοιπων....αλλο ανα μαντρι προβατα λοιπον!! Μην παμε και σε πιο καυτα θεματα...τυπου φυλακες Γ τυπου,αστυνομια,Ματ....με τις υγειες μας!!!

Σοφία είπε...

Η Παναρίτη δεν ήταν στο Πασοκ;
Σήμερα δηλαδή είναι σύμβουλος του τότε συμβούλου του Παπανδρέου! Και είναι η ίδια που έβγαζε πύρινους λόγους εναντίον των μέτρων στις διάφορες επιτροπές αλλά τα υπερψήφιζε μετά. Ε! Για αυτό θέλουν να τους ταπεινώνουν! Γιατί είναι δουλόφρονες. Κι αφού το κόψτε τους μισθούς για να τσεπώνουμε εμείς είναι παλιό γιατί το λέει τώρα;

Και κάτι ακόμα... πώς περιέγραψε το ΔΝΤ; Με δομή... ιεραρχία...; Αυτό είναι εγκληματική οργάνωση ρε παιδιά! Το βίντεο το λέει "στρατό". Άρα ο Παπανδρέου έβαλε έναν στρατιώτη του ΔΝΤ στην ΕΛΣΤΑΤ να κάνει δολιοφθορά στην Ελλάδα για να αρπάξει το ΔΝΤ την χώρα.
Αλλά ο Γεωργίου είναι ακόμα στην θέση του στην ΕΛΣΤΑΤ τσε γκεβάρες του σύριζα, αντί να δικάζεται.
Δουλεύτε τον κόσμο μου φαίνεται.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή κυρία Σοφία για την εν λόγω κυρία έχουμε ολόκληρο φάκελο με τα έργα της και τις τρικλοποδιές της...
Ας ψαχτούν αυτοί που την προσέλαβαν..

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το φάκελο Παναρίτη για να μάθετε ποια είναι η κυρία,που αξιοποιήθηκε-τιμήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ,ενώ παλιότερα είχε... βοηθήσει και στη χρεοκοπία του Περού!

Ανώνυμος είπε...

O Αντωνιου ειναι ενας ηρωικος και αδαμαστος πατριωτης ο οποιος εκεινη τη πρωτη σκοτεινη
περιοδο που οι διαφοροι εθνοπροδοτες σηκωναν
κουρνιαχτο και τσαλαπατουσαν τους παντες,ιδιαι
τερα οσους αποτολμουσαν να αντισταθουν στο
ξεπουλημα και την υποδουλωση της πατριδας μας
Τοτε ηταν που αυτος αγνοωντας τις απειλες και
τους μυριους δυο κινδυνους και αψηφοντας τις
απειλες ορθωσε το αναστημα του και με τα οσα
νομικα οπλα διεθεται επετεθηκε με δριμυτητα εναντια
στους εθνοπροδοτες
Σημερα ο Αντωνιου επανερχεται κατι που δειχνει οτι
δεν εχει κομματικες αγκυλωσεις και ανοιγει ενα νεο
μετωπο με τη ψευτοαριστερα του Συριζα της οποιας
προσαπτει και δικαια ενα σκληρο και αμειλικτο κατη
γορω ενω επιπροσθετα τους στελνει και ενα σκληρο προειδοποιητικο μυνημα να μην αποτολμησουν
προκειμενου να φορτωσουν στο λαο τη δικη τους προ
δοσια τη διενεργεια καποιου δημοψηφισματος με το
διλημμα "ψήφισε ναι, διότι αλλιώς χανόμαστε"
Στο κειμενο του ο Αντωνιου κλεινει με το επισης καλο
και το μονο επιτρεπτο δημοψηφισμα " με ευρω η χωρις
ευρω" melito

Read more: Go to TOP and Bottom