Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Δήλωση-βόμβα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Δεν αποκλείουμε ακόμα και τη δολοφονία! (φωτο & βίντεο)


- Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση μετά τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του 20χρονου σπουδαστή
- Τι αναφέρει για τα περιστατικά βίας σε βάρος του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
- Άφησε σημείωμα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης; Και αυτό το σενάριο είναι “ανοικτό” αναφέρει ο ιδιωτικός ερευνητής
- Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που
συγκλονίζει το Πανελλήνιο από τις 20 Φεβρουαρίου, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Μπούκας, που έχει αναλάβει χρέη συνηγόρου της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του Βαγγέλη, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια ότι ο νεαρός ίσως να έχει πέσει ακόμη και θύμα δολοφονίας...

Έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να ολοκληρωθεί το πόρισμα του ιατροδικαστή, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο, δηλώνει ξεκάθαρα ο κ. Μπούκας, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση.

Και σημειώνει με νόημα ότι το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρία περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη. Κάποιοι βιαιοπράγησαν εναντίον του και κάποιοι άλλοι γελούσαν, με αποτέλεσμα να υφίσταται εξευτελισμός της προσωπικότητάς τους και ο εξευτελισμός να φέρνει σε απόγνωση, τονίζει.

Ο κ. Μπούκας έχει υποβάλει αίτηση για να λάβει το αποδεικτικό υλικό της αστυνομίας και εκτιμά ότι το συγκεκριμένο υλικό θα είναι εκτενέστερο και ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και σε διαφορετικά συμπεράσματα.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων φέρνει στο φως της δημοσιότητας και το πόρισμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος ιδιωτικός ερευνητής που έχει ορίσει η οικογένεια του Βαγγέλη, ο Φώντας Βρόσγος, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να είχε αφήσει πίσω του σημείωμα για τα όσα του συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα, πριν εξαφανιστεί, αλλά κάποιος να το εξαφάνισε για να μην ενοχοποιηθεί.

Όπως είπε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν υπήρχε σημείωμα, γιατί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου που χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο και θα μπορούσε κάποιος να το πάρει.

Δείτε τις δηλώσεις των κ.κ. Μπούκα και Βρόσγου, που μετέδωσε το Mega.


Αμείλικτα ερωτήματα

Τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 20χρονου φοιτητή είναι πολλά και παραμένουν αναπάντητα, καθώς κάθε μέρα έρχονται στο φως και νέες αποκαλύψεις για τα όσα βίωνε ο Βαγγέλης στη Σχολή και τα “καψόνια” που δεχόταν από μερίδα συμφοιτητών.

Την ίδια ώρα, οι γονείς και τα αδέλφια του Βαγγέλη Γιακουμάκη ανεβαίνουν τον δικό της Γολγοθά, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί και να σταθούν στα πόδια τους, δίνοντας κουράγιο ο ένας στον άλλον.

Οι ευτυχισμένες στιγμές που έχουν να θυμούνται από τον Βαγγέλη, είναι αμέτρητες. Μερικές από αυτές αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του αδικοχαμένου φοιτητή στην Κρήτη. 

Ποιους “καίει” το πόρισμα-φωτιά – Του είχαν σπάσει ακόμη και το κρεβάτι


Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Και προκαλούν νέα ερωτήματα για ποιο λόγο ενώ υπήρχαν στοιχεία για περιστατικά βίας στη Σχολή, οι υπαίτιοι δεν τιμωρούνταν. 

Άκρως αποκαλυπτικό είναι το πόρισμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που δημοσιεύει σήμερα ο “Ελεύθερος Τύπος” για τα ανελέητα “καψόνια” που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από “νταήδες” συμφοιτητές του.

Χαρακτηριστικό είναι απόσπασμα των όσων κατέγραψε στο βιβλίο ο φύλακας της Σχολής, που γράφει στις 8 Μαρτίου 2014 στο βιβλίο ότι ενώ ο Βαγγέλης έλειπε στην Κρήτη για την Καθαρά Δευτέρα, συμφοιτητές του έσπασαν το κρεβάτι του. Για εκείνο το βράδυ ο φύλακας αναφέρει ότι «όταν πήγα για δεύτερη φορά στις 03.10 τα ξημερώματα να ελέγξω τι συμβαίνει είδα τον … (αναφέρει όνομα σπουδαστή) με κόκκινα χέρια και εμφανώς αναστατωμένο». Οταν ο Βαγγέλης γύρισε την επόμενη μέρα στα Γιάννενα έψαχνε, σύμφωνα με τους μάρτυρες, να βρει τάβλες για να φτιάξει το κρεβάτι του και να μπορέσει να κοιμηθεί.

Ένα ακόμη περιστατικό, στις 25 Ιανουαρίου, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών. Για εκείνη την ημέρα, πολλοί διαφορετικοί σπουδαστές είχαν ακούσει για τραμπουκισμούς εις βάρος του 20χρονου Γιακουμάκη. «Την ημέρα αυτή είχα ακούσει ότι θα τον δένανε σε καρέκλα και θα τον κλειδώνανε στην ντουλάπα», αναφέρουν οι καταθέσεις.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom