Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Αγρια επίθεση στη γραμματέα του Χριστοφοράκου

Είναι βασική μάρτυρας στην επικείμενη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση Siemens

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους κάτω από το σπίτι της έπεσε η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, και βασική μάρτυρας στην επικείμενη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Siemens,Κατερίνα Τσακάλου.

Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη λίγο καιρό αφότου, παρά τις αντιδράσεις της, της είχε αφαιρεθεί η αστυνομική προστασία.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στη Realnews που κυκλοφορεί αύριο δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άτομο έξω από το σπίτι της,την ώρα που κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια.

Το βράδυ της Τετάρτης, η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, στις 8.30 το βράδυ της ίδιας μέρας, την ώρα που κατέβηκε για να πετάξει τα σκουπίδια από το σπίτι της στον δημόσιο κάδο, δέχθηκε επίθεση και άγριο ξύλο από έναν άγωνστο άντρα.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήταν ορατά τα σημάδια στο πρόσωπό της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και ως προστατευόμενη μάρτυρας είχε, μέχρι πριν λίγο καιρό, δύο αστυνομικούς, πρωινή και βραδινή βάρδια, που την προστάτευαν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο των περικοπών αστυνομικών από την φύλαξη προσώπων, της είχε αφαιρεθεί ο ένας από τους δύο, και συγκεκριμένα, η βραδινή βράδια.

Η αστυνομία ερευνά σε βάθος την υπόθεση για να διαπιστώσει αν και ποιος ξυλοκόπησε τη μάρτυρα και αν η επίθεση σχετίζεται με την ιστορία του σκανδάλου της Siemens.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι λαδομενοι των τελευταιων δεκαετιων που ειναι
αναμεμειγμενοι σ αυτο των πολλων μεγατονων σκαν
δαλο της SIEMENS ευχονται και θα επιδιωξουν να κλεισουν στοματα και να εξαφανισουν στοιχεια που τους αποκαλυπτουν και τους ενοχοποιουν
Τον εγκεφαλο της συμμοριας Χριστοφορακο τον ανελαβε η γερμανικη καγκελαρια και οι ελληνικες κυβερνησεις συμπεριλαμβανομενης και της σημερινης αρνουνται να ζητησουν επισημα την εκδοση του
η μεσω της ιντερπολ οπως εκαναν οι ισλανδοι
με τους τραπεζιτες τους Επισης οι ελληνικες αρχες δεν
εχουν ζητησει την επισημη γερμανικη δικαστικη συνδρο
μη η οποια θα φερει στο φως το συνολο των λαδομε
νων πόλιτικων και μη,καθως και τα μεγεθη του λαδο
ματος Τωρα βλεπουμε οτι με βιαιο τροπο προσπαθουν
να τρομοκρατησουν τη μαρτυρα κατηγοροριας Το οτι αφαιρεσαν εναν φρουρο της προστασιας της μαρτυρος και μαλιστα τον νυχτερινο αυτο ειναι υποπτο και δεν πρεπει να προσμετρηθει στην εξοικονομηση χρηματων Αυτη η κινηση απο τη μερια του συριζα μπορει να εκληφθει ως ενας εξευμενισμος των αντιπαλων του οι οποιοι ειναι σχεδον στο συνολο τους ανακατωμενοι στη λαδοSIEMENS melito

Read more: Go to TOP and Bottom