Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πέπλο μυστηρίου με τρεις θανάτους αδερφών μέσα σε τέσσερις μήνες


Τρία ηλικιωμένα αδέλφια πολύ γνωστά στην κοινωνία της Κορίνθου οι αξέχαστοι Ανδρέας ,Τιμολέων και Ευάγγελος Κληρής έφυγαν για την γειτονιά των Αγγέλων μέσα σε 4 μήνες περίπου .

Ζούσαν μοναχοί τους πάντα, στο σπίτι τους που βρισκόταν μέσα σε κτήμα κοντά στη διασταύρωση της Κυρά Βρύσης.

Ο Ανδρέας ήταν Αγιογράφος ,ο Τιμολέων αγρότης και ο Βαγγέλης δάσκαλος.

Τα τρία ηλικιωμένα αδέλφια είχε συνδράμει και η υπηρεσία πρόνοιας Κορίνθου η οποία είχε διαπιστώσει ότι το τελευταία διάστημα ζούσαν μέσα σε άθλιες συνθήκες στην παλιά κατοικία τους.


Στα τελευταία των τριών αδερφών ,τους «ανακάλυψε» δικηγόρος της Κορίνθου μακρινός τους συγγενής, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα την δικαιοσύνη με συγκεκριμένες πράξεις του.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ μας ο δικηγόρος έγινε πληρεξούσιος και πιθανότατα κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας των τριών αδερφών .

Στέλεχος της Πρόνοιας έλεγε ότι όταν ο εν λόγω δικηγόρος επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρόνοιας μαζί με τον τελευταίο εκλιπόντα αδερφό τον 78χρονο δάσκαλο Βαγγέλη Κληρή, οι υπάλληλοι πρόσεξαν ότι ο αξέχαστος Βαγγέλης βρισκόταν σε κατάσταση «νιρβάνας»!

Πως ήταν δυνατόν λοιπόν κάτω από τέτοια κατάσταση υγείας να υπογράψει πληρεξούσιο;

Επίσης από επίσημα χείλη πληροφορηθήκαμε ότι το σπίτι των τριών αδερφών παρά την ακαταστασία ήταν ένα ολόκληρο μουσείο, με αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας.

Γείτονες μας είχαν τηλεφωνήσει ότι είχαν δει τον δικηγόρο μαζί με εργάτες που δήθεν είχαν πάει για να κλαδέψουν τις ελιές στο κτήμα των τριών αδερφών , να φορτώνουν και 2-3 ΙΧ αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί με διάφορα πράγματα από το σπίτι.

Οι δύο στενότεροι συγγενείς των τριών αδερφών ήταν δύο πρώτες τους ξαδέρφες με πολύ καλό όνομα στην τοπική Κοινωνία . Επιχείρησαν όπως πληροφορηθήκαμε να πάρουν οι ίδιες τα ξαδέρφια τους και να τα φιλοξενήσουν και ειδικότερα τον τελευταίο εναπομείναντα Βαγγέλη Κληρή,αλλά ήταν αδύνατον γιατί όπως μας είπαν ο δικηγόρος έχει βάλει "δίχτυ προστασίας" δίπλα του και δεν μπορούσε να πλησιάσει κανείς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο ο Βαγγέλης όσο και ο Ανδρέας και ο Τιμολέων πέθαναν στο ίδιο γηροκομείο που βρίσκεται σε περιοχή του Λουτρακίου, χωρίς βεβαίως να υπονοούμε τίποτα απολύτως με αυτό. Το αναφέρουμε ως γεγονός.

Μετά το πρώτο δημοσίευμά μας εισαγγελική λειτουργός της Κορίνθου έδειξε άμεσο και ζωηρό ενδιαφέρον για να εξετάσει την υπόθεση .

Ο Βαγγέλης ήταν ακόμα ζωντανός τότε.

Δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται η πρωτοβουλία της Εισαγγελέως αλλά και μετά τον θάνατο του τελευταίου αδερφού πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να ανοίξει για τα καλά τον φάκελο των τριών θανάτων αλλά και το τι συμβαίνει με πληρεξουσίους και κληρονόμους.

Η προς τα έξω «κακή μαρτυρία» του μακρινού συγγενή δικηγόρου αποτελεί έναν επι πλέον λόγο για να εξετασθεί εξονυχιστικά η συγκεκριμένη υπόθεση

http://www.sfedona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom