Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο γίγαντας Χαρδούβελης που θα μας έσωζε:"Φοβήθηκα,όπως όλοι,κι έβγαλα τις "οικονομίες" μου στο εξωτερικό"! (βίντεο)

Ρε άμα καταλάβουμε τι ανθρωπάκια είναι οι "σωτήρες" μας θα κάνουμε χαρακίρι.Αυτός ο κύριος συμβούλευε τον πρωθυπουργό πως να μας "σώσει" τότε κι εν συνεχεία ανέλαβε ο ίδιος τη "σωτηρία"μας!!!!
Από πότε είπαμε χάθηκε το φιλότιμο;
Ζείδωρον

- Αν ήθελα να κρύψω τα χρήματα θα τα έκρυβα, είπε ο Γκίκας Χαρδούβελης
- Φοβήθηκε, είπε, πιθανή έξοδο από το ευρώ και έκανε αυτό που έκαναν χιλιάδες άλλοι ...
- Τα χρήματα είναι νόμιμα και έχουν φορολογηθεί, λέει ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Ναι, έκανα τις μεταφορές αυτές, είπε μιλώντας στο Star και στην Πόπη Τσαπανίδου o πρώην υπουργός,που πιάστηκε με τη "γίδα στην πλάτη". Είναι χρήματα που έχω δηλώσει, έχουν φορολογηθεί, τόνισε ο πρώην υποιυργός. Το έκανα για ασφάλεια, καθώς έχω ένα παιδί που σπουδάζει στο εξωτερικό και ένα ακόμη που ήθελα να διασφαλίσω, είπε ο κ. Χαρδούβελης.

“Έκανα τις μεταφορές από το σπίτι μου και για να είμαι σίγουρος ότι τα χρήματα πάνε εκεί που θέλω έκανα πολλές μεταφορές μικρών ποσών για να μπορώ να κάνω έλεγχο.”!!!! Με αυτά τα λόγια νομίζει ότι δικαιολόγησε και τις πολλές μικρές καταθέσεις ο πρώην υπουργός και πιστεύει πως τον πιστέψαμε.

Στο ερώτημα πως είναι δυνατό να προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση ένας πρώην υπουργός και πρώην σύμβουλος επί οικονομικών του πρωθυπουργού ο κ. Χαρδούβελης τόνισε πως την περίοδο εκείνη δεν κατείχε καμία ανάλογη θέση και έδρασε όπως θα δρούσε κάθε απλός πολίτης.

Στο τέλος τόνισε πως είναι θύμα επειδή τον κρέμασαν στα μανταλάκια κι έγινε βούκινο...

Λίγη ΤΣΙΠΑ μωρέ,μια κουταλιά μόνο φτάνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom