Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΩΡΑ: Επεισόδια στο κέντρο! - Κουκουλοφόροι καίνε αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Φωτιές σε αυτοκίνητα επί των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Στουρνάρη έβαλαν αντιεξουσιαστές που πραγματοποίησαν πορεία συμπαράστασης στους απεργούς πείνας, ενώ πυρπόλησαν κάδους στα Εξάρχεια.


Όλα ξεκίνησαν μετά την πορεία των αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας, που συμπαραστέκονται στους κρατουμένους – απεργούς πείνας και ζητούν κατάργηση των φυλακών τύπου Γ'.


Η συγκέντρωση είχε αφετηρία το Μοναστηράκι και η πορεία μέσω της οδού Αθηνάς κατευθύνεται προς το κτίριο της Νομικής Σχολής, που τελεί υπό κατάληψη για πέμπτη ημέρα.

Οι καταληψίες ζητούσαν, μεταξύ άλλων, την απελευθέρωση κρατουμένων για τρομοκρατία και την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ', ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτεπάγγελτη παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών. 

Μετά την πορεία... τα παρατράγουδα

 

Η πορεία έληξε, τα επεισόδια άρχισαν.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστούν τα όσα γίνονται στο κέντρο της Αθήνας. Στην οδό Στουρνάρη έχουν στηθεί οδοφράγματα, ενώ οι σκαλωσιές που είχαν τοποθετηθεί ούτως ώστε να καθαριστεί το... πολυσυζητημένο γκράφιτι που καλύπτει το κτίριο του Πολυτεχνείου, έχουν πλέον ξηλωθεί από τους ταραξίες.






Αρχικά ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ενώ λίγο αργότερα πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά.

Λίγο μετά, σειρά είχαν... τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, την είσοδο των οποίων έσπασαν άγνωστοι κουκουλοφόροι.

Σχεδόν ταυτόχρονα, ένα δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Στουρνάρη (δηλαδή στην... "καρδιά" των Εξαρχείων), τυλίχτηκε επίσης στις φλόγες.

"Σπαράλια" ένα τρόλεϊ...


Από το μένος των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσε ούτε ένα τρόλει το οποίο βρισκόταν στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων και το οποίο έκαναν... γυαλιά καρφιά...

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom