Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Κι αφού τους ξέρετε κύριε Πανούση γιατί τους αφήνετε να καίνε την Αθήνα;

To μεσημέρι μια ομάδα από 600 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο Μοναστηράκι, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους φυλακισμένους απεργούς πείνας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις φυλακές τύπου Γ' και πραγματοποίησαν πορεία στο Σύνταγμα.

Στη συνέχεια η ομάδα των διαδηλωτών κατευθύνθηκε στο Πολυτεχνείο όπου όμως, κάποια στιγμή τοποθέτησαν οδοφράγματα στην οδό Πατησίων και έβαλαν φωτιές σε κάδους τόσο στην οδό Πατησίων, όσο και στην οδό Τζωρτζ.


Γύρω στις 16:00 οι συγκεντρωθέντες μπήκαν στο Πολυτεχνείο, ενώ συνεργεία απομάκρυναν τα οδοφράγματα στην οδό Πατησίων, με την προστασία αστυνομικών δυνάμεων.

Για όλα αυτά έγιναν τρεις προσαγωγές...

Την ίδια στα περίπτερα του κέντρου κρέμονταν οι εφημερίδες της Κυριακής,μία εκ των οποίων φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Δημόσιας Τάξης....

Ο κύριος Πανούσης,όπως λέει το Πρώτο Θέμα,δηλώνει:"Ξέρουμε έναν έναν τους κουκουλοφόρους της Νομικής"!.... και συνεχίζει:"Θα τους πάμε σε δίκη"...!

Μα καλέ μου άνθρωπε για να τους πας σε δίκη πρέπει να τους συλλάβεις πρώτα την ώρα της "δράσης",αντ' αυτού όμως τους βλέπουμε να ξανακαίνε ό,τι βρουν στο διάβα τους...

Στην ίδια συνέντευξη ο κύριος υπουργός γιατί αναγκάστηκαν,ως κυβέρνηση προφανώς,να κρατήσουν ανοιχτά τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών που... θα έκλειναν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom