Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Θρίλερ με τη φρικτή δολοφονία σε μεζονέτα στη Βούλα

Βρήκε τη σύζυγό του μέσα σε λίμνη αίματος - Αναζητείται για κατάθεση ο γιος 

- Ο δράστης είχε χτυπήσει με αιχμηρό αντικείμενο την 60χρονη γυναίκα πάνω από 30 φορές στην κοιλιά
- Η μεζονέτα βρίσκεται στη Βούλα και το πτώμα το εντόπισε ο σύζυγός της, γνωστός επιχειρηματίας
- Οι αστυνομικοί ακόμα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά εάν η δολοφονία έγινε στο υπόγειο ή το πτώμα μεταφέρθηκε εκεί
- Το σπίτι της οικογένειας δεν φέρει ίχνη παραβίασης και το εσωτερικό δεν είναι αναστατωμένο

To φρικτό έγκλημα στη Βούλα συγκλονίζει το πανελλήνιο, αφού η
άτυχη 60χρονη γυναίκα βρέθηκε πραγματικά ξεκοιλιασμένη από αιχμηρό αντικείμενο, με τον δράστη να έχει καταφέρει πάνω από 30 χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε ο σύζυγος της 60χρονης γυναίκας, ο οποίος μπήκε στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας και είδε τη σύζυγό του σε μία λίμνη αίματος.

Ο σύζυγος είναι γνωστότατος επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και το στυγερό έγκλημα έγινε μέσα στη μεζονέτα τους στη Βούλα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία η οποία όμως διαπίστωσε με έκπληξη πως η είσοδος του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη και δεν υπήρχε κανένα ίχνος διάρρηξης, αφού όλα τα αντικείμενα του σπιτιού ήταν στη θέση τους. Με αφορμή αυτό, οι αστυνομικοί έστρεψαν τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα και προς το συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας.

Η υπόθεση περιπλέκεται πάντως και εξελίσσεται σε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της 60χρονης γυναίκας έχουν ήδη δώσει καταθέσεις στην αστυνομία, ενώ αναζητείται για κατάθεση και ο τρίτος γιος του θύματος.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς το γεγονός πως ένα αυτοκίνητο της οικογένειας βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Ιτέα.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς οι αστυνομικοί ακόμα δεν μπορούν να πουν με σιγουριά εάν το έγκλημα τελέστηκε στο υπόγειο της μεζονέτας ή μεταφέρθηκε εκεί το πτώμα από τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom