Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ανατροπή στο θρίλερ της Σαντορίνης:"Προσπάθησε να ξεφύγει και τον χτύπησαν στο κεφάλι..."! (βίντεο)


Στη Σαντορίνη νέα στοιχεία δείχνουν την έξοδο απ’ το σκοτάδι στο φως στην υπόθεση του μουσικού της Φιλαρμονικής Τάκη Βαζακόπουλου…

Η βαθιά και μεθοδική έρευνα του «Τούνελ» ξεδιαλύνει ένα- ένα τα κομμάτια του μακάβριου παζλ…
Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία επιβεβαίωσε προηγούμενες αποκαλύψεις της εκπομπής.


Ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής του Εμπορείου, μετέφερε τα όσα είδε και άκουσε εκείνη τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου που χάθηκε ο Τάκης. Σύμφωνα με την μαρτυρία του ο νεαρός μουσικός βρισκόταν με φίλους σε ένα συγκεκριμένο σπίτι και αργά το βράδυ η παρέα βγήκε στο δρόμο καυγαδίζοντας. 

Ο 20χρονος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει αλλά κάποιος από την παρέα του πέταξε πιθανότατα ένα σίδερο στο κεφάλι κι εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος. Γρήγορα τον έβαλαν μέσα σε ένα πράσινο αμάξι και έφυγαν από το σημείο. Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την χωματερή, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε στο δρόμο που οδηγεί προς τα Φηρά ή προς την Οία.


Στις 6 Φεβρουαρίου το «Τούνελ» είχε σοκάρει με μια άλλη παρόμοια μαρτυρία που αναφερόταν στην ίδια περιοχή και στον καυγά ανάμεσα στην παρέα. Κι αυτός  ο μάρτυρας είχε πει πως είχε δει τον Τάκη να τρέχει και μετά άκουσε τις κραυγές του. Ο ήχος από το δυνατό μαρσάρισμα ενός αυτοκινήτου που απομακρύνθηκε, ολοκλήρωσε το σκηνικό του φόβου.

Μέλος της παρέας  μίλησε στο «Τούνελ». Για τον συγκεκριμένο ο Βούλγαρος που αρχικά είχε ομολογήσει τη δολοφονία, είχε πει στις Αρχές ότι τον βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα του άτυχου νέου. Μετά όμως ανακάλεσε. Όπως είπε στην εκπομπή, έχει ξεκόψει εδώ και καιρό απ’ αυτήν την ομάδα. Την ώρα όμως που τα έλεγε αυτά, ήταν μαζί τους σε γήπεδο του νησιού. Υποστήριξε πως αν ήξερε κάτι για την υπόθεση θα το έλεγε.

«Εσύ τα ξέρεις όλα…»
Το «Τούνελ» συνεχίζοντας τη βαθιά και μεθοδική έρευνα εντόπισε ένα ακόμη μέλος από την παρέα του Τάκη. Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία που ήρθε στο φως, ήταν μπροστά στη δολοφονική επίθεση. Σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου αρνήθηκε ότι γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, ενώ ισχυρίστηκε ότι τελευταία φορά είχε δει τον Τάκη πολύ πριν εξαφανιστεί. Ωστόσο αιφνιδιάστηκε όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής του μίλησε για πρόσωπα και περιστατικά. «Εσύ τα ξέρεις όλα…», ήταν η ειρωνική απάντηση του.


"Θύμα βίας και το δικό μας παιδί"
Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς που ανεβαίνει η οικογένεια του αγνοούμενου Τάκη Βαζακόπουλου. Η θεία του Αργυρώ Γεωργίου παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως και ο αγνοούμενος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής, έτσι και το δικό τους παιδί είχε πέσει θύμα βίας μιας παρέας σε μια κλειστή κοινωνία. Κλαίγοντας εκλιπαρεί για μια ακόμα φορά να ανοίξουν επιτέλους οι «φίλοι» τα στόματα τους και να πουν που βρίσκεται το παιδί τους. Τα λόγια της προκαλούν ρίγη συγκίνησης : « Είναι πολύ αυτό που ζητάμε σε σχέση μ αυτό που μας έκαναν; Ζητάω πολλά; Ας μας πουν που το έχουν έστω και νεκρό…»


Αμοιβή σε όποιον μιλήσει
Ο Δήμαρχος Σαντορίνης κ. Νίκος Ζώρζος, μίλησε στο «Τούνελ» για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Δήμος προκειμένου να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί από δωρητές το ποσό των 8.000 ευρώ προκειμένου να δοθεί σαν αμοιβή σε όποιον δώσει μία αξιόπιστη πληροφορία για το που βρίσκεται το πτώμα του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου.
Απηύθυνε έκκληση σε όσους θέλουν να ενισχύσουν αυτήν την πρωτοβουλία, να επικοινωνήσουν μαζί του.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχω ξανακανει σχολιο,για το θεμα των εξαφανισμων ατομων,ακομα και προχθες ,με την περιπτωση του παιδιου στα Ιωαννινα! Με δικαωνει η σημερινη σας,αναρτηση,οταν λεω,οτι μεγαλο μερος της νεολαιας μας,''δεν πατα'' καλα στα ποδια της!!Δεν πατα καλα,και αυτος που εμπλεκεται σε βρωμοδουλεις,μα δεν πατα καθολου,και αυτος που σκεπαζει τον προηγουμενο,δια της σιωπης του!! Οι ανθρωποι ,δεν ειναι καρφιτσες,για να τους χανουμε!!Οταν τα πραγματα φτανουν σε τοσο σοβαρο σημειο,να μιλουμε για απωλεια ζωης,τι στο διαολο;; Δεν το καταλαβα;; Δεν αντιλαμβανονται την σοβαροτητα,να ανοιξουν το μουγκο τους!! Και να μην φταιουν,σε κατι,γινονται συνενοχοι!
Αρρωστα πραγματα,απο αρρωστους ανθρωπους,και για αρρωστες κοινωνιες.

Read more: Go to TOP and Bottom