Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Στα Δικαστήρια της Καλαμάτας ο 54χρονος που ασελγούσε στη 12χρονη ανιψιά του (φωτο & βίντεο)


Στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας μεταφέρθηκε πριν λίγα λεπτά ο 54χρονος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε 12 χρονο κορίτσι το απόγευμα της Τρίτης .

Με το που έφθασε στα δικαστήρια ο 54χρονος κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας , αρκετοί παρευρισκόμενοι εκείνη την ώρα στα δικαστήρια άρχισαν αν αποδοκιμάζουν έντονα.


O 54χρονος δημόσιος υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί από την ανακρίτια Καλαμάτας, και στη συνέχεια αποχώρησε απο το υπόγειο αυτή τη φορά.

Να θυμήσουμε ότι αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και υπό την επιβαρυντική περίσταση ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του θύματος. Επίσης, της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει υπερβεί το 13ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακουλούθηση.

Το κοριτσάκι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και μαζί με την οικογένειά της προσπαθεί να ξεχάσει και να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.



http://www.tharrosnews.gr/

Διαβάστε σχετικά:Πολύτεκνο–τέρας συνελήφθη την ώρα που ασελγούσε σε 12χρονη ανιψιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom