Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου είπαν "Όχι στο bullying" με τις... τσάντες τους

Μια φωτογραφία,χίλιες λέξεις…

Αποτελεί γεγονός πως ο θάνατος του Βαγγέλη ταρακούνησε την ήσυχη ζωή όλων μας.Όλοι είδαν το χαμό του σαν να επρόκειτο για κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Αυτός ο θάνατος ωστόσο μίλησε πιο βαθιά στην καρδιά των μαθητών και των σπουδαστών ολόκληρης της χώρας γιατί αποτελούσε έναν από αυτούς.

Οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας και χωρίς να αδιαφορούν για οτιδήποτε συνέβαινε τόσο καιρό στον αδικοχαμένο άγνωστο-φίλο τους αποφάσισαν να αντιδράσουν κάπως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ απ’ότι συνηθίζεται.

Ολοι μαζί μετά την λήξη των μαθημάτων συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο και σχηματίζοντας με τις τσάντες τους τη φράση STOP BULLYING,ύψωσαν τα χέρια τους σχηματίζοντας το γράμμα Χ και λέγοντας έτσι ένα μεγάλο ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό θύμα του οποίου υπήρξε ο Βαγγέλης.

Κανείς δεν πρέπει να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν ολέθρια αποτελέσματα.Όχι λοιπόν στο bullying για να μην χαθεί έτσι άδικα άλλος ένας Βαγγέλης…

Μαθητές τιμούν τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο κέντρο του Αγρινίου

Από την πλευρά τους μαθητές του  2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου τίμησαν τη μνήμη του Βαγγέλη
 με καθιστική και σιωπηλή διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας.Με το δικό τους τρόπο έστειλαν ένα μήνυμα τιμής της μνήμης του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ενάντια στα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού.
από http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom