Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του Παναιτωλικού - Ηττα 0-1 και από το Λεβαδειακό


Σπουδαίο “διπλό” στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Superleague πήρε ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0. Τέταρτη σερί νίκη για τους Βοιωτούς, ενώ η... κοιλιά για την ομάδα του Μάκη Χάβου συνεχίζεται στα τελευταία πέντε της παιχνίδια (3 ήττες, 2 ισοπαλίες) μπορεί να της στερήσει την είσοδο της στα πλέι οφ.

Ο Λεβαδειακός μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα στον αγώνα,
πίεσε ψηλά τον Παναιτωλικό και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 9', με τον Μπρακάλι να διώχνει το κοντινό σουτ του Πουλίδο. Οι Αγρινώτες δεν βρήκαν χώρους για να απειλήσουν και συνέχισαν να δέχονται πίεση από τους Βοιωτούς (πολύ καλή η παρουσία των Πελέ και Μιλιάζες), που στο 17' είχαν νέα καλή στιγμή με την κεφαλιά του Κώτσιου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να μην.. πατάνε καλά, αλλά στο 25 -κόντρα στη ροή του αγώνα- έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, σε φάση μου δημιούργησε ο Μαρτίνες και έχασε εξ επαφής ο Μορένο. Η φάση αυτή “ξύπνησε” τον Παναιτωλικό, που έγινε πιο δραστήριος και άγγιξε και πάλι το 1-0 στο 31', με τον Σηφάκη να νικά στο τετ-α-τετ τον Ρουσκουσέδα.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλά με την έναρξη της επανάληψης, αλλά ο Λεβαδειακός δεν “κλείστηκε” στην άμυνα του. Παρόλα αυτά, αργήσαμε αρκετά να δούμε κάποια καλή φάση, αφού χρειάστηκε να φτάσουμε στο 64' για να περάσει μόλις άουτ η κεφαλιά του Γιακουμάκη για τους φιλοξενούμενους.

Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να έχουν προβλήματα στην άμυνα τους και στο 72' -μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γιακουμάκη- ο Μιλοσάβλιεβ έκανε το 0-1 γα τον Λεβαδειακό.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν στη συνέχεια τους Βοιωτούς στα καρέ του Σηφάκη , αλλά τα πολλά φάουλ που έγιναν, όπως και οι απανωτές αλλαγές, χάλασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού κι έτσι  η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (66’ Λαζάρ), Θεοδωρίδης (56’ Μύγας), Μαλεζάς, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Φωτάκης (76’ Άλβες)

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ (54’ Ζίτο), Μάντζιος, Κώτσιος, Πελέ, Γιακουμάκης (91’ Κατίδης), Στάθης, Μιλοσάβλιεφ (79’ Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πουλίδο
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom