Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΙΔΟΥ το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ - Σήμερα κιόλας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή


Κατά την ταπεινή μας άποψη,σήμερα κιόλας κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή.

Η τυφλή κι αδέκαστη δικαιοσύνη οφείλει  να παρέμβει άμεσα και με διαδικασίες εξπρές να δώσει τέλος στις φήμες που σέρνονται εδώ και πολύ καιρό...

Οπως βλέπετε στη φωτο μια εφημερίδα,κακέκτυπο της παλιάς
Ακρόπολης,καταγγέλλει ευθέως και ενυπογράφως,χωρίς υπονοούμενα και περικοκλάδες,ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την ίδια ώρα που υποχρέωνε τους Ελληνες,είτε με νόμους της Βουλής,είτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου να κάνουν θυσίες,ο ίδιος έβγαζε χρήματα στο εξωτερικό!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνεται σε μία λίστα 174 βουλευτών,οι οποίοι απέστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης,γράφει συγκεκριμένο ποσόν και τη θέση του στη λίστα.

Η η εφημερίδα λοιπόν έχει δίκιο,οπότε μπουζουριάζετε πάραυτα τον πρώην "σωτήρα" μας,ή η εφημερίδα γράφει ψέματα συκοφαντώντας αθώους ανθρώπους,οπότε τους δένετε χειροπόδαρα!

Τρίτη λύση δεν υπάρχει.... Δεν μπορεί να κρέμονται στα μανταλάκια σε κοινή θέα τόσο σοβαρές καταγγελίες και να μην ιδρώνει τ' αυτί κανενός.

Εκτός κι αν έχουμε πάθει όλοι ανοσία σ' αυτή τη χώρα από τα εκατομμύρια που κυκλοφοράνε  ως μίζες από 'δω κι από κει και δεν μας κάνει εντύπωση πλέον τίποτα απ' όσα διαβάζουμε ή ακούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom