Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στο περιθώριο οι φιλόζωοι της Πάρου, με επίσημη απόφαση του Δήμου!


Σε συνεδρίασή του χθες (24/2/15) το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Πάρου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία τον καθορισμό θαλάσσιων περιοχών, για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Το γέλιο της απόφασης αρχίζει από εδώ και κάτω:

Ο δήμος Πάρου, όπως και οι άλλοι δήμοι της χώρας πρέπει να ορίσουν περιοχές για λούσιμο των σκύλων, σύμφωνα με το Νόμο περί ευζωίας των ζώων, τις εγκυκλίους, κλπ.

Σημειώνουμε ακόμα, ότι το νησί μας επισκέπτονται διαχρονικά χιλιάδες φιλόζωοι, οι οποίοι φυσικά θα ρωτήσουν σε ποια παραλία μπορούν να πάνε με τα σκυλιά τους για μπάνιο.

Επίσης, για κάθε τσιμεντόβλακα να επισημάνουμε πως δεν υπάρχει καμία ασθένεια που μπορεί να μεταδοθεί από το σκύλο προς τον άνθρωπο, πλην της λύσσας. Ο σκύλος κινδυνεύει από ασθένειες του ανθρώπου, για όποιον δεν το γνωρίζει…

Ακόμα, να τονίσουμε σε τσιμεντόβλακες συμπολίτες μας πως ο σκύλος δεν μπορεί να ρυπάνει τη θάλασσα, λόγω ανατομικών λειτουργιών που του απαγορεύουν να αφοδεύσει ή να ουρήσει σε όρθια στάση ή κολυμπώντας. Κάτι που ως γνωστό κάνει κατά κόρο στη θάλασσα ο δίποδος τσιμεντόβλακας!

Τι αποφάσισαν;

Το γέλιο δεν έχει τέλος, αφού για την Παροικιά, η δημοτική κοινότητα πρότεινε τον Άη Γιάννη (Ραντεβουδιάρη), δηλαδή εκεί που μπορεί να πάς για κολύμπι τον σκύλο σου ή μέσω αέρος ή μέσω θαλάσσης και για τους πολύ μερακλήδες, μέσω κατακόρυφου κατάβασης από τον γκρεμό.

Στη Νάουσα τα «γκρέμια» (εκεί να δείτε πρόσβαση), στη Μάρπησσα στο Καμινάκι (καλά εκεί δεν είναι «νατούρα;») και το γέλιο δεν έχει τέλος.

Οι πιο μάγκες αποδείχθηκαν στη δημοτική κοινότητα Αρχιλόχου, που απάντησαν: «ΠΟΥΘΕΝΑ».

Όλες οι προτάσεις έγιναν δεκτές από το δημοτικό συμβούλιο Πάρου, κατά πλειοψηφία.

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτο το νησί. Ανεχόμαστε εδώ και χρόνια το παστούρωμα των ζώων, τα «βαρελόσκυλα», τις δηλητηριάσεις ζώων με χημικά και πάει λέγοντας η υπόθεση. Μετά, μας «ξίνισε» πέρσι η ιστορία που φιλοζωικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, μας «έκραξαν», και ανακοίνωναν το πόσο «φιλοζωικά» αισθήματα τρέφουν πολλοί τσιμεντόβλακες στο νησί μας.

Στην Πάρο λοιπόν και με τη βούλα του δημοτικού συμβουλίου: Οι φιλόζωοι είναι περιθωριακοί τύποι. Στον «Ραντεβουδιάρη» και πολύ τους πάει!

Δ.Μ.Μ.

Fileleutheros Πάρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kaneis na min paei kalokairi na dosei ta lefta tou stous vlahous tis mizerias kai opoios paei na paei to skilo tou opou orizei o nomos tou kratous kai oxi opou apofasizei o kathe skatopsixos

Read more: Go to TOP and Bottom