Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο τυφώνας Παναιτωλικός "σάρωσε" την Τούμπα - Τι λένε οι Μάκης Χάβος,Αγγελος Αναστασιάδης και τα... λαϊκά δικαστήρια (φωτο & βίντεο)

Ξαφνικός θάνατος για τον ΠΑΟΚ στο 94'!

Μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έμεινε... αναίσθητος στην έδρα του στο 94ο λεπτό! Τον... τελείωσε ακριβώς στην εκπνοή του αγώνα ο Παναιτωλικός με το γκολ του Βραζιλιάνου Άλβες, ο οποίος παρότι δεν είχε σκοράρει μέχρι χτες πέτυχε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων που νίκησαν 2-1 στη Θεσσαλονίκη.

Η ταχύτητα των επιθετικών του Παναιτωλικού, προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν προφανές ότι οι Θεσσαλονικείς δυσκολευόντουσαν να τους ελέγξουν κι ότι πιεζόντουσαν αρκετά.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα,κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση,αλλά τον πρόδωσε η... δίψα του για τη νίκη.... !Η αυτοπεποίθηση των παικτών του Παναιτωλικού ήταν τέτοια,που όχι μόνον άντεξαν στην ασφυκτική πίεση,αλλά είπαν και την τελευταία λέξη στο 94' παγώνοντας το γήπεδο!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ
Δείτε περισσότερες φωτο από τη χτεσινή αναμέτρηση ΕΔΩ

Και τώρα το τρίτο ημίχρονο

Η συνέντευξη τύπου


Αγγελος Αναστασιάδης: «Φταίω εγω,θα μας το δώσει η Παναγιά»!
Αναστασιάδης: «Φταίω εγω»

”Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε πολύ νωθρά και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Χάσαμε ένα ημίχρονο συν ότι δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο εκνεύρισε την ομάδα. Σήμερα γενικά, όμως, είναι μία κακή μέρα για όλους. Δεν πήγε τίποτα σωστά. Ακόμη και όταν η ομάδα ισοφάρισε, δεν πήγε τίποτα καλά. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει.

Βέβαια, γι’ αυτήν την εικόνα η ευθύνη είναι δική μου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και την ομάδα. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη, όμως, στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας τα δώσει όλα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Κι εγώ και τα παιδιά. Σήμερα, ήταν όλα άσχημα για εμάς».

Για το που χάθηκε το παιχνίδι: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Έχει φάσεις το ματς που τρία άτομα δεν μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Είναι πολλά που δεν έγιναν σωστά. Το ξαναείπα. Ήταν μία κακή μέρα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε στο πρώτο μέρος. Αν ήμασταν κακοί και στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήμασταν καλοί”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:«Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Κι εμείς ήμασταν πάνω από τον Ολυμπιακό πέντε πόντους, αλλά μας πέρασε. Το σχέδιο είναι άλλο από… πάνω. Πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μακ στο αρχικό σχήμα:«Φοβήθηκα να τον ξεκινήσω γιατί είχε έναν τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα και δεν ήθελα να παίξει στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Μην κολλάτε στον Μακ. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς στο 89′ στο 90′, αλλά δεν το κάναμε. Δεν ήταν μόνο ο Μακ».

Για το θέμα της αντιμετώπισης της διαιτησίας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο. Μέχρι τώρα αντέξαμε. Ελπίζω ότι θα αντέξουμε μέχρι το τέλος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να βλέπω το αγωνιστικό κομμάτι. Ένα κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας είναι και αυτό. Το κομμάτι της διαιτησίας. Κάπου εκεί χάνομαι κι εγώ. Τι θέλω να πω;

Αν εμείς σε μία μέρα που δεν μας πάει το παιχνίδι, όπως σήμερα, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε, τότε το πρόβλημα με την διαιτησία γίνεται ακόμη χειρότερο για εμάς. Εγώ είμαι υπεύθυνος και στο αγωνιστικό κομμάτι, και στο κομμάτι της διαιτησίας. Καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα. Εγώ έχω να δω φάουλ για τον ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή από τον Οκτώβριο. Μην νομίζετε ότι δεν τα γνωρίζουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουμε σε αυτά. Και με τις κάρτες ξέρουμε τι γίνεται. Σήμερα ήταν σίγουρο ότι ο Ρατς θα πάρει κάρτα για να φτάσει τις επτά».

Μάκης Χάβος: Τεράστια επιτυχία η νίκη στην Τούμπα
3

Αρνήθηκε να συγκρίνει τη διαιτησία που είχε ο Παναιτωλικός σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Τούμπα ο Μάκης Χάβος, δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στην Τούμπα παρουσιάστηκε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός των «καναρινιών» έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του κι υπογράμμισε πως αυτή η νίκη θα δώσει μεγάλη ώθηση στους Αγρινιώτες έτσι ώστε να προσπαθήσουν για το βήμα παραπάνω και τη συμμετοχή στα play offs άρα και στην Ευρώπη. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής αρνήθηκε να συγκρίνει την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τη διαιτησία στον αγώνα της Τούμπας και σε αυτόν με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

«Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι κι αρκετά ενδιαφέρον, το οποίο κράτησε τους φιλάθλους ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι, καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα κι ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ νωρίς και δεν κλειστήκαμε πίσω, αυτό ήταν το ευχάριστο», είπε αρχικά ο Μάκης Χάβος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει πολλά μέτρα στο γήπεδο. Γυρίσαμε επικίνδυνα πίσω προς τη μεγάλη μας περιοχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα με μεγάλες μπάλες από τα άκρα και τον άξονα, να δεχθούμε μεγάλη πίεση. Ήρθε η ισοφάριση και σε εκείνο το σημείο έπαιξε καταλυτικό ρόλο πιστεύω η παρουσία του Μαλεζά στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία, αλλά το γκολ στις καθυστερήσεις του Άλβες μας έδωσε μια πολύ μεγάλη νίκη που θα μας δυναμώσει την ψυχολογία για τη συνέχεια».

Ο Μάκης Χάβος, είπε ακόμη ότι: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για τη μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα πιστεύω πως δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη σημασία που έχει αυτό που πετύχαμε. Να ευχηθώ καλή συνέχεια και για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί το βήμα παραπάνω, απάντησε: «Σίγουρα είπα και πριν πως δίνει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες. Και με τον Ολυμπιακό σταθήκαμε πολύ καλά φάγαμε ένα γκολ στο 69′ και ένα στις καθυστερήσεις. Με μια νίκη στην Τούμπα παίρνεις ψυχολογικό αβαντάζ».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία σε Τούμπα και Φάληρο, σχολίασε: «Κοιτάξτε, με βάζετε σε ένα τριπάκι για να δώσω μια απάντηση που θα στενοχωρήσει πολλούς κι άλλοι θα χαρούνε. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτές τις διαδικασίες, κοιτάω την ομάδα μου, κοιτάω το καλύτερο για τον Παναιτωλικό κι από εκεί και πέρα, ότι μας χαρίσει ο Θεός».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, απάντησε: «Αν δούμε το παιχνίδι δεν ξέρω τι φταίει, εγώ κοιτάζω την ομάδα μας. Παίζοντας τη Δευτέρα σε ένα βαρύ γήπεδο με τον Ατρόμητο είχαμε 66-34 κατοχή και κάνεις φάσεις και γκολ που δεν μετράει και παίζεις το Σάββατο πάλι σε βαρύ τερέν, και καταφέρνεις αυτή την εμφάνιση, νομίζω πως ο Παναιτωλικός δείχνει σοβαρότητα δείχνει τι αξίζει και αξίζει σεβασμό».

Τέλος, για το αν προλαβαίνει για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Όταν έχεις φτάσει σε αυτό στο σημείο, κάθε γκέλα είναι πρόβλημα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα. Για εμένα δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ κι εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

"Λαϊκά δικαστήρια" στην Τούμπα! Ζήτησαν στον Σαλπιγγίδη να φύγει

Οπαδοί του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα της ομάδας τους με 2-1 από τον Παναιτωλικό βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια, όπου αποδοκίμασαν τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, αλλά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στον οποίο ζήτησαν να φύγει από την ομάδα και... φυγαδεύτηκε από τους σεκιούριτι ως το αυτοκίνητό του.

Οι οπαδοί του “Δικέφαλου του Βορρά” αποδοκίμασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια φωνάζοντας συνθήματα κατά του. Και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τον αποδοκίμαζαν συχνά, ενώ οι σεκιούριτι προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν. Στην Τούμπα είχαν καταφθάσει και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Από το... στόμα τους δεν γλίτωσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ως... είθισται. Αποδοκιμάστηκε και ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ του φώναζαν να σηκωθεί και να φύγε και ότι είναι ανεπιθύμητος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom