Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Έντονες διαμαρτυρίες στην oμιλία του Γιωργάκη στο Αγρίνιο (φωτο και βίντεο)

Την επόμενη φορά η μάζωξη θα γίνει σε τηλεφωνικό θάλαμο!

Επεισόδια δημιουργήθηκαν σήμερα έξω από τα Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, λίγη ώρα πριν φτάσει ο Γιώργος Παπανδρέου για την προεκλογική του ομιλία.

Μέλη του Σωματείο Δικαίωμα στη Ζωή, η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αμφιλοχίας σήκωσαν πλακάτ και πανό έξω από το Παπαστράτειο Μέγαρο που έγραφε "ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; "και "YANKEE GO HOME ".


Άμεσα επενέβη η αστυνομία η οποία προσπάθησε να τους απομακρύνει με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί. Την ίδια ώρα κάποιοι υποστηρικτές (γνωστά μαντρόσκυλα του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ) του Παπανδρέου επιτέθηκαν στους αγανακτισμένους και προσβεβλημένους πολίτες του Αγρινίου και τότε τα αίματα άναψαν και άρχισαν τα σπρωξίματα.

Για μια ακόμη φορά είδαμε να αναβιώνει ο κουτσαβακισμός και ο πεζοδρομιακός "πολιτισμός" των οπαδών της "δημοκρατικής" παράταξης. Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το σημείο και οι δυο πλευρές.



Και ποιους δεν είδαμε στην ομιλία του ΓΑΠ στο Αγρίνιο, όλους τους ευνοούμενος του συστήματος ΠΑΣΟΚ. Όλα τα "στελέχη" της αυτοδιοίκησης. Αυτοί που άφησαν την Αιτωλ/νία στον μαρασμό. Όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου μας. "Εύγε!"








από NEWS PRESS AGRINIO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom