Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η "απολογία" της κυρίας Γκερέκου:"Εφυγα για να μην γίνω ο διαιτητής ενός εμφυλίου..."! (βίντεο)

Μη νομίσετε πως την έκανε για τη σίγουρη έδρα,διαδόσεις... χώρια που επιθυμία της να μας σώσει την κάνει ασυγκράτητη

"Αισθάνθηκα ότι δεν έχω κόμμα, δεν έχω παράταξη" δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου στην "απολογία" της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την απόφασή της να είναι υποψήφια με τη ΝΔ και όχι με το ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Γκερέκου είπε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνη και όπως τόνισε συγκρούστηκε πάρα πολύ μέσα της.
"Ο κ. Σαμαράς δεν μου ζήτησε να σκίσω και να κάψω στην πυρά την πολιτική μου προσωπικότητα και την ιδεολογία μου . Αντίθετα θεωρώ ότι με αυτό το κάλεσμα, είναι σαν να λέει, και το είπε, κάνω διεύρυνση, ανοίγω τα στεγανά", ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Γκερέκου.

Η κυρία Γκερέκου απαντώντας στην κριτική που δέχεται από το ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι καταλαβαίνει τον θυμό και την στεναχώρια. "Δεν μπορώ να εξηγήσω τις αντιδράσεις. Είναι μια αντίδραση . Πολύ έντονη αλλά ίσως και να είναι δικαιολογημένη κάτω από την πίεση και τις συνθήκες" απάντησε συγκεκριμένα σχετικά με τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου για εκείνη.

Ωστόσο, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά 2,5 χρόνια με τη ΝΔ και μίλησε για σπέκουλα και υποκρισία όταν γίνεται λόγος για "μεταπήδηση".

"Δυστυχώς παρόλες τις προσπάθειες και από την πλευρά τη δική μου και πολλών άλλων συντελεστών , παραγόντων του κόμματος, συναδέλφων, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την ενότητα έστω και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, έστω και σε αυτό το μικρό κομμάτι που θα μπορούσε να μας δώσει τη δύναμη να παλέψουμε αλλά και να αισθανθούμε ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι σε αυτό τον αγώνα" υπογράμμισε αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενη στη δημιουργία κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου είπε: "Η προσπάθεια να μεταπειστεί έγινε από πάρα πολλούς . Η δική μου άποψη ήταν ότι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας έστω και με τα μικρά αυτά κομμάτια αλλά ενωμένοι και μετά να γίνει ένα συνέδριο, γενναίο τολμηρό, εφ' όλης της ύλης. Αυτό δεν έγινε".

"Δημιουργήθηκε μια επιτακτική ανάγκη να αναλάβω την δική μου ευθύνη απέναντι στον τόπο μου..." επισήμανε η Άντζελα Γκερέκου. Αλλιώς όπως είπε "θα έπρεπε να γίνω ο διαιτητής ενός εμφυλίου που δημιουργήθηκε και στο νησί μου παρα πολύ έντονα μεταξύ παπανδρεικών και βενιζελικών".

Δείτε το βίντεο από το MEGA

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eφυγες απο το ενα πολιτικο πορνειο
και πηγες στο αλλο για καλυτερα
αλλα που ναξερες οτι κι εδω ειχε
την ιδια τσατσα και τον ιδιο νταβατζη
melito

Read more: Go to TOP and Bottom