Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Επεισόδιο στην προεκλογική συγκέντρωση του Α. Σαμαρά στο Περιστέρι

Άντρας επιτέθηκε σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

- Με την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στο Περιστέρι αμέσως τα αίματα άναψαν και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα
- Μία γυναίκα φώναζε στον πρωθυπουργό: ήρθες στην πόλη της ανεργίας
- Άντρας μέσα στον κόσμο κινήθηκε με άγριες διαθέσεις για να επιτεθεί σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
- Οι αστυνομικοί έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και προχώρησαν σε μία προσαγωγή



Με την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στο δημαρχιακό μέγαρο του
Περιστερίου όπου θα είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, τα αίματα άναψαν από πολίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν.

Φτάνοντας ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, υπήρχαν πολλοί πολίτες που τον πλησίασαν για να του σφίξουν το χέρι, αλλά και πολλοί που δεν ήταν και τόσο φιλικά ούτε προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό ούτε και προς τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.




Μία γυναίκα, μόλις είδε τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε να φωνάζει : "ήρθε στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή".

Την ίδια ώρα όμως ένας άντρας μέσα από το πλήθος άρχισε να φωνάζει και με άγριες διαθέσεις, κινήθηκε προς το μέρος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να τους επιτεθεί. 

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο άντρας που προσπάθησε να επιτεθεί στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη, ενώ άντρες της προσωπικής φρουράς του Αντώνη Σαμαρά τον φυγάδευσαν στο δημαρχιακό μέγαρο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της υποδοχής του Αντώνη Σαμαρά, ένας άντρας από τους συγκεντρωμένους κινήθηκε εναντίον των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα φέρεται να χτύπησε τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο στο κεφάλι με το κεφάλι του. 

Η αστυνομία παρενέβη άμεσα και προσήγαγε συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων δύο κοπέλες και τρεις άντρες, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και ο κ. Παπαμιμίκος δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom