Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!


Το φινάλε της συνεργασίας Ολυμπιακού-Μίτσελ είναι γεγονός. Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό και έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την άμεση πρόσληψη του αντικαταστάτη του από το εξωτερικό.

Πριν από λίγο γράφτηκαν οι... τελευταίες λέξεις της συνεργασίας του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” συναντήθηκε με τον Ισπανό προπονητή και τον ενημέρωσε για την απόφασή της να δώσει τέλος στη συνεργασία τους.

Ο Μίτσελ ήρθε στον Ολυμπιακό στις 4 Φεβρουαρίου 2013 και κατέκτησε με το σύλλογο του Πειραιά δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ.
Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζύγισε όλα τα δεδομένα και αποφάσισε ότι θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα να γίνει τώρα η αλλαγή προπονητή και να προχωρήσει η σεζόν με νέο τεχνικό από τον διεθνή χώρο.

Εδώ και μέρες υπάρχει φημολογία για τον Ολλανδό Μάρτιν Γιολ, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.Στο ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα στον πάγκο θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης .

Ο Μίτσελ έμεινε περίπου δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας, πήρε μαζί της δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και έφτασε πέρσι μέχρι τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο Κώστας Καραπαπάς ενημέρωσε ότι το διαζύγιο ήταν πολιτισμένο, ο Ολυμπιακός λύνει τη συνεργασία του με έναν φίλο κι ο Μίτσελ θα κάνει αύριο ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει το σύλλογο...

«Επειδή καταλαβαίνω ότι πολλοί λυπάστε, εγώ λυπάμαι περισσότερο γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι πλέον φίλος μου, θα σας πω ότι η διοίκηση μιας ομάδας δεν αποφασίζει με βάση τη δημοφιλία αλλά με άλλα κριτήρια. Το διαζύγιο ήρθε απολύτως πολιτισμένα όπως οφείλει ένας μεγάλος σύλλογος σε έναν μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο! Αύριο ο Μίτσελ θα στείλει μια ανοιχτή επιστολή για να ευχαριστήσει τον Σύλλογο!», έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ στο facebook..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom