Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πανίσχυρη έκρηξη αγνώστου αντικειμένου συγκλόνισε τα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)



Έκρηξη μεγάλης ισχύος σημειώθηκε χθες το πρωί, στο αγρόκτημα ανάμεσα στα χωριά Ζηλευτή και Χρυσαυγή Τρικάλων.
Σύμφωνα με την χαρακτηριστική περιγραφή μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr μίας αγρότισσας αυτόπτης μάρτυρας, που έχει το αγρόκτημα με τα κηπευτικά, σε απόσταση 250 μέτρων από το σημείο της έκρηξης, δεν επρόκειτο για μια απλή έκρηξη, αλλά για μια έκρηξη ισοδύναμη με βλήμα πυροβολικού, ή βόμβας, ή όλμου.

Το άγνωστο αντικείμενο, όπως εστιάζει η κάμερα του trikalaola.gr βρισκόταν μέσα σε κανάλι και με την έκρηξη έγιναν κομμάτια πέτρες που υπήρχαν στο σημείο και το χώμα κομματιάστηκε.
aek2
Ο θόρυβος από την έκρηξη, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, τρίζοντας τα τζάμια των σπιτιών των γύρω χωριών. Όπως περιγράφει στην κάμερα του trikalaola.gr η αυτόπτης μάρτυρας κα Μαίρη Παζαΐτη-Κουβεντάρα,
apaza
με την έκρηξη σχηματίστηκαν 3 μανιτάρια καπνού, ψηλά όσο 2 δεκαόροφα κτήρια! Η διάμετρος ήταν του τουλάχιστον 30 μέτρα και ο καπνός ήταν άσπρος και διαλύθηκε μέσα σε 10 λεπτά.
Στην αρχή η γη τραντάχτηκε και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγονταν τα θραύσματα από τα σπασμένα πετραδάκια και τα χώματα που έπεφταν στο έδαφος και ίσως από θραύσματα του αντικειμένου που είχε εκραγεί. Η μοναδική αυτόπτης μάρτυς, δεν είδε τίποτα απολύτως να κινείται προς το σημείο της έκρηξης.
Σημειωτέο πως οι φυλακές οι φυλακές Τρικάλων απέχουν από το σημείο περίπου τα 2 χλμ σε ακτίνα. Βεβαίως, μετά και τα περσινά γεγονότα με τις αιματηρές αποδράσεις, από τις φυλακές Τρικάλων, οι ντόπιοι κάτοικοι, μιλώντας στο trikalaola.gr υποθέτουν πως ήταν βόμβα και κάποιοι για την ξεφορτωθούν την πέταξαν στο κανάλι.
ake3
Μετά την έκρηξη, ο σύζυγος της κας Μαίρης Παζαΐτη-Κουβεντάρα, κ. Γιάννης Κουβεντάρας, ειδοποίησε την Αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο για την πρώτη εκτίμηση. Σήμερα το πρωί ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ.Αθανάσιος Γραβάνης, μετέβη στο σημείο για περαιτέρω εκτίμηση του συμβάντος.
Το trikalaola.gr είχε από χθες το ρεπορτάζ αλλά ήθελε κι άλλα στοιχεία να διαστρωθεί πλήρως.
Δείτε το σχετικό αποκλειστικό βίντεο του trikalaola.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom