Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Οι "εχθροπραξίες" Δένδια -ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται και την παραμονή των εκλογών!


Οι “εχθροπραξίες” μεταξύ του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια και των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κυρίων Βούτση και Δρίτσα συνεχίζονται. Ο κ.Δένδιας απάντησε και στην δεύτερη δήλωση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε τον μηχανισμό του ΥΠΕΘΑ ως “προεδκλογικό όπλο”.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, απαντώντας στη νέα δήλωση των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση και Θοδωρή Δρίτσα, ανέφερε:

«Οι κ. κ. Ν. Βούτσης και Θ. Δρίτσας εντελώς παραπλανητικά ισχυρίζονται ότι από την χθεσινή απάντησή μου προκύπτει ότι οι καταγγελίες τους είναι “βάσιμες και αληθινές”, ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο, καθώς διέψευσα κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς τους.

Μου προκαλεί δε απορία αλλά και κατάπληξη το γεγονός ότι τα δύο εξαιρετικά έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αγνοούν - ή παριστάνουν ότι αγνοούν - ότι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τις τελευταίες ημέρες έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα γραπτά μηνύματα από υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τους καλούν να βάλουν σταυρό προτίμησης στους ίδιους.

Αντίστοιχα γραπτά μηνύματα εστάλησαν από υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ψηφοφόρους, σε μία προωθητική της υποψηφιότητάς τους ενέργεια που είναι απολύτως νόμιμη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Για πολλοστή φορά απευθύνω έκκληση στα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος να μην δηλητηριάζουν το πολιτικό κλίμα, μία μόλις ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, με παντελώς αβάσιμες “καταγγελίες” που σχετίζονται με τον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom